Mladistvá zimní kolekce New Yorker 2011

Mladistvá zimní kolekce New Yorker 2011

30. listopadu 2011, zimní čepice, dámské spodní prádlo, korzety, korzetové pásy, Fishbone, Fishbone sister, Amisu, Smog, Censored, maxi svetry, maxi šály, zimní bundy, kabáty, New Yorker, zima 2011

Sponzorované odkazy

Kolekce New Yorkeru vyzařuje jako vždy nesputaností a mládím. I když se jedná o zimní kolekci, tak si při prvním pohledu na ní budete spíše myslet, že se jedná o jarní či podzimní kolekci, jelikož sálá příjemnou atmosférou rozpustilých teplých dní.

Zimní kolekce New Yorker 2011 se dá rozdělit ještě do tří kolekcí podznaček FISHBONE a FISHBONE SISTER, AMISU a SMOG a CENSORED. New Yorker si ale pro zimu 2011 připravila i netradiční snowboard kolekci Fishbone. Jedná se o snowboard kolekci pro muže i pro ženy a je obzvlášť povedená. Všechny módní kousky jsou laděné do pestrých barev, tudíž budete na sjezdovce nepřehlédnutelní.

Fishbone & Fishbone sister

V této kolekci najde snad každý, co potřebuje. Nejvíc ze všech tří srší mládím a nevázaností. Ženy i muži si přijdou na své a to zvláště, co se týká oblečení. Mezi barvami vládne především červená a modrá, nalezneme zde ale i oranžovou, hnědou, fialovou, černou a další. Důležitým zimním modýlkem jsou bundy, kterým vévodí u této kolekce kratší střihy. Jestliže máte raději delší kabátky, tak si na své určitě přijdete také. New Yorker ale počítá se zimou, která ještě stále nepřichází a teplejších bund nám nabízí nemnoho. Stále se bude nosit riflovina, a to jak v klasické modré barvě, ale také v barvách pestrých. Nesmí se zapomenout ani na mikiny s kapucí, maxi svetry a maxi šály a hučky, které by měly podle New Yorkeru doplňovat každý vás outfit.

Amisu & Smog

New Yorker je opravdový chameleon mezi značkami. Amisu a Smog vám oproti kolekcím Fishbone nabídne eleganci v konzervativních barvách. Ženy se mohou kochat kabátky a elegantními bundami. V popředí bude stále ještě kožešina, která dodá oblečku opravdový šmrnc. Pod bundu slabý svetřík, anebo halenku. U této kolekce vás dámy zaujmou určitě také tašky a kabelky společně s bižuterií. Pánské modely jsou brány trochu sportovněji. Různé střihy riflí, univerzální bundy, košile a svetry.

Censored

Podle mě New Yorker myslí i na dlouhé zimní večery, a proto přichází v zimní kolekci 2011 s obzvlášť atraktivním spodním prádlem. Kolekce Censored je nádherná a opravdu ví, co ženy i muži chtějí. V tomto spodním prádle se každá žena bude cítit pohodlně a sexy zároveň, což je veliká vzácnost. Neobvyklé střihy, korzety, korzetové pásy. Dokonalost!

Zdroje: www.newyorker.de

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu