Luxusní pánské pásky Markiaro mimořádné kvality

Luxusní pánské pásky Markiaro mimořádné kvality

29. listopadu 2011, Arde Shop Style, pánské pásky, pánské kožené pásky, kožené pásky, pánské oblečení, pánské doplňky, pásky, pánské luxusní pásky, pásky Markiaro, pánské pásky Markiaro

Markiaro je název pro vysoce kvalitní manažerskou kolekci italského výrobce Delta Italy. Delta, Arigiani della Scrittura, je firmou se stoprocentní italskou účastí založená uměleckými řemeslníky, jež naplňuje svůj závazek vyrábět světoznámé a vysoce kvalitní psací nástroje.

Psacími nástroji Delta Italy píší přední světové osobnosti jako je italský prezident Giorgio Napolitano, Arnold Schwarzenegger, Kofi Annan, francouzský prezident, Bill Clinton, španělský král Juan Carlos, anglická královna Alžběta II., thajský král Pchúmipchón Adundét neboli Ráma IX a mnoho dalších významných osobností.


Luxusní kožené pásky s nastavitelnou velikostí

Nádherné kožené pásky Markiaro z kolekce Philosophy of Life představují nejvyšší kvalitu kožených pásků. Certifikovaná kvalita materiálů, tradiční ruční výroba, dárkové balení či nastavitelná velikost pásků, to vše jsou základní charakteristiky této úžasné kolekce.

Všechny pásky Markiaro jsou vyrobeny z těch nejlepších italských kůží. Drobné nedokonalosti ve struktuře jsou potvrzením přírodního původu materiálů. V každém detailu je možné těšit se z mistrovské práce, s jakou byly kožené pásky vyrobeny.

Pásky jsou délkově upravitelné a je možné je dle potřeby zkrátit. K tomuto účelu slouží upínací mechanismus ve sponě pásku.


Prestižní certifikáty osvědčující nejvyšší kvalitu

Všechny výrobky produkované společností Delta jsou 100% italské výroby. Delta je nositelem prestižních certifikátů osvědčujících:

  • 100% výrobu a původ v Itálii,
  • produkty jsou vyrobeny pouze z přírodních materiálů nejvyšší kvality,
  • vyrobeny výhradně podle exklusivních vzorů a návrhů výrobce,
  • vyrobeny v souladu s tradičním italským ručním zpracováním a výrobou.

Ve svém segmentu je Delta jediným italským výrobcem, který své výrobky vyrábí v nejvyšší kvalitě a přímo v Itálii a nikoli ve třetích státech.

Výhradním dovozcem a distributorem pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Lithness, spol. s r. o. Výrobky Delta Italy a Markiaro zakoupíte v luxusním butiku společnosti na adrese www.arde.cz

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii doplňky a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu