Exkluzivní vánoční dárky na www.luxusni-pera.cz

Exkluzivní vánoční dárky na www.luxusni-pera.cz

14. prosince 2011, dárky pro muže, luxusní dárky, vánoční dárky 2011, tipy na vánoční dárky, vánoční dárky, Orient Express, Delta Italy, psací pera, diáře, dárkové sety, značková psací pera, Faber Castell

Sponzorované odkazy

Města i malé vesničky se rozzářily pod závoji milionů světel. Vánoční výzdoba postupně zaplavuje exteriéry i interiéry domů, bytů i kamenných obchodů. Supermarkety vévodí vánoční atmosféře často od konce léta. Vše začíná u výzdoby a vánočních čokoládových kolekcí a končí akčními dárkovými sety za výhodné ceny. Ze všech stran na nás působí reklamy. Jak vybrat vhodný dárek, a jak se vyznat v záplavě širokého sortimentu jednotlivých obchodů?

Pokud sháníte dárek pro velmi blízkého člověka či významného obchodního partnera, neměli byste přehlédnout internetový obchod www.luxusni-pera.cz. Zpoza přehledného uspořádání e-shopu a pěkného designového zpracování vykukují skvosty nejen dárkového sortimentu. Zboží běžné denní potřeby se tak může stát praktickým a současně oku lahodícím vánočním dárkem.

(Mořený dřevěný kufřík ukrývá dopisní sadu ručního papíru. Set je obohacen o láhev Slámového vína)

Sháníte jedinečný dárek s nádechem fantazie?

Na stránkách www.luxusni-pera.cz objevíte nejen psací pera luxusních značek. Je zde možné zakoupit i diáře, originálně balené sety anebo psací potřeby pro kaligrafii. Ovšem ne tak ledajaké. Například sada Rubinato obsahuje kromě per, náhradních hrotů a inkoustu i kalamář. Dýchne z ní na vás atmosféra dávných večerů, kdy umělci ještě tvořili při světle svíček.

Pro příznivce formulí připravila značka Ferrari dárkový set, který se ukrývá v plechové krabičce vypadající jako kolo. Po otevření zde naleznete pero, roller a přívěsek. Milovníky opravdové kvality a puncu originality potěší certifikát pravosti – i ten plechová krabička ukrývá.

Připravte se! Orient Express přijíždí…

Pera značky Orient Express dělají s každou novou kolekcí čest svému jménu. Použití kvalitních materiálů, pečlivé zpracování a noblesní designem. Takový dárek se bude vyjímat v luxusní kanceláři nebo na starožitném stole vášnivého sběratele.

A nebo zvolíte raději set pera potaženého kůží s koženou peněženkou?

Dámy si potrpí na třpyt

Většina žen, ocení především elegantnější styl. Důležitou roli hraje „módní hravost“ výrobku, jelikož žena často považuje i rtěnku za nepostradatelný módní doplněk skrytý v útrobách kabelky. Objevte krásu psacích per Delta Italy. Linie Swarowski nabízí pera vyrobené ze speciální pryskyřice a osázené krystalky Swarowski.

Pero roku 2011 – dárek pro nejnáročnější

Pokud se poohlížíte po opravdu zcela speciálním luxusním dárku, prohlédněte si nabídku značky Graf von Faber Castell. Stvořili unikátní pero pyšnící se titulem Pero roku 2011. Bylo vytvořeno speciálně k 250tému výročí firmy. Symbolicky zdobí 8 jeho částí jadeit – 8 generací, které se od rodinného podniku nikdy neodvrátily. Jadeit se vyznačuje náročným způsobem opracování a jeho zasazení si může dovolit jen opravdový „šperkařský umělec“. Magický dvoubarevný zlatý hrot píše silou 18 karátů. Pochopitelně nechybí certifikát pravosti a je nezbytné zadat jeho výrobu na zakázku.

Zdroj: www.luxusni-pera.cz . thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu