Nude odstíny si zamilujete

Nude odstíny si zamilujete

30. prosince 2011, nude, nude odstíny

Sponzorované odkazy

Omrzely vás barvy? Vyzkoušejte ty, které mají k lidské pokožce nejblíže, tedy nude odstíny. Jsou znakem ženskosti, něžnosti a nevinnosti. Na červeném koberci se to róbami v této škále barev jenom hemží, napodobte celebrity i vy!

Ještě nedávno byl nude odstín považován za mírně kontroverzní a někteří lidé ho prohlašovali za rasistický, protože odpovídá jen pleti bělochů. Pokud i vy žijete v domnění, že mezi nude odstíny patří jen béžová a růžová barva, mýlíte se. Za nude se dá považovat jakýkoliv odstín pleti a to i ten tmavší jako třeba karamelový, našedlý nebo úplně hnědý. Nude odstíny se objevují na čemkoliv, topech, botách, brýlích nebo kalhotách.

Neodívejte se do nich celá, nechcete přece vypadat jako úplně nahá. I když se nude barvy hodí spíše na svěží jaro a léto, s klidem si je můžete oblékat i v zimě. Nejvíce se hodí ke slavnostnímu a party looku, zvolíte-li šaty a skombinujete je se stylovými doplňky, stane se z vás královna parketu.

Možná teď přemýšlíte, jestli je tato „barva-nebarva“ pro vás vhodná. Jistěže. Ovšem ale každému člověku bude slušet něco jiného, hlavně raději nechejte kousek, který je zcela totožný s vaší barvou pokožky, na věšáku pro ostatní zákaznice.

  • pokud máte světlou pleť- růžová, lososová, barva šampaňského
  • pokud máte opálenou pleť- máte stejně jako vždy výhodu a volnější ruku ve výběru

Někteří lidé prohlásili nude barvu jako novou černou, ať už z toho důvodu, že se hodí k jakékoliv barvě, ale i proto, že se dá využít k jakékoliv příležitosti. Zatímco v zimě ji můžete kombinovat s klasickými odstíny, na jaře si můžete dobít optimismu kombinací s mentolově zelenou nebo ledově modrou. Skombinováním nude odstínu s černou dosáhnete luxusního a univerzálního chanelovského lo­oku.

Ať už si to připustíte nebo ne, šaty, které jste si oblíbila, vás jednou stejně omrzí a nebudete je už chuť nosit, stejně jako triko nebo kabát.

Z tohoto hlediska je vždy lepší přemýšlet nad doplňky nebo šperky. Jako maximálně doporučeníhodná investice jsou lesklé nude boty na podpatku. Jejich půvabu už si dávno všimli třeba Christian Louboutin nebo Jimmy Choo, a vyzdvihli je do módního nebe. Zkuste zvolit boty, které jsou ve světlejším tóně než je vaše kůže, budou vaše nohy vypadat úžasně dlouze a štíhle. Další skvělou volbou je kabelka v nude barvě, se kterou vždy a všude zazáříte.

zdroje: asos.com, polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu