Dají se nosit i v zimě! - Pánské zimní vesty 2011/2012

Dají se nosit i v zimě! - Pánské zimní vesty 2011/2012

18. prosince 2011, outdoor, Hi-tec, adidas, Alpine Pro, pánská zimní vesta, zima 2011/2012, softshell, sportovní oblečení

Sponzorované odkazy

Ano, je to tak. Vesty se nenosí jen na jaře a na podzim, ale dají se nosit i v zimě. Jestliže máte obavy, že vás vesta před mrazivým a chladným zimním počasím neuchrání, tak nemusíte! Zimní vesty jsou speciálně vyrobeny tak, aby především chránili před nepříznivým počasím, které nám zima může nabídnout. Vesty jsou zateplené, mají podšívku a většinou jsou i nepromokavé. Využít ji budete moci při sportu, ale i do města. Vybírat budete moci z pánských zimních vest s kapucí i bez, s náprsní kapsou nebo prodlouženým zadním dílem.

Pánské zimní vesty Hi-tec

Celosvětově známá sportovní značka Hi-tec se specializuje na výrobu oblečení, bot, doplňků, batohů, tašek a stanů pro sportovní a oddechové aktivity v různých oblastech. Jejím primem je především vyrábět oblečení a boty, které jsou pohodlné, atraktivní a univerzální.

pánských zimních vest vsází Hi-tec především na pohodlnost a jednoduchost. Nic extra vás na první pohled nenadchne, ale po vyzkoušení budete vědět, v čem tkví dokonalost těchto vest. Jsou velmi kvalitní, a jestliže si je jednou vezmete na sebe, už je nebudete chtít sundat. Velikým plusem je také cena pánských zimních vest Hi-tec. Zpočátku neuvěříte tomu, že takový kvalitní produkt se dá pořídit za tak příznivou cenu, ale u pokladny vás tím ujistí.

Pánské zimní vesty Alpine Pro

Alpine Pro je předním českým výrobcem sportovního a outdoorového oblečení, bot, batohů, tašek a doplňků. Alpine Pro se při výrobě svých produktů zaměřuje na funkčnost a perfektní komfort, který zaručeně všichni ocení. Značka Alpine Pro je i oficiálním partnerem Českého olympijského týmu, tudíž se můžeme spoléhat i na její kvalitu.

Pánské zimní vesty Alpine Pro jsou velmi různorodé. Můžete si vybírat ze softshellových i klasických podle toho, při jaké zimní aktivitě je chcete nosit. Alpine Pro se pyšní především svým modelem pánské zimní vesty Guide, která vás zaručeně nadchne. Je teploučká a také velice univerzální. Je voděodolná, větruodolná a ultralehká. Má jednu vnitřní a dvě vnější kapsy a spodní část šířky můžete regulovat stahováním gumičkou.

Pánské zimní vesty adidas

Myslím, že sportovní značku adidas, netřeba představovat. Podíváme se ale na její pánské zimní vesty, které vyzařují spíše mladickým vzhledem. Jejich barvy jsou spíše pestré než nevýrazné. Se střihy je to stejně tak. Každá pánská zimní vesta adidas je jiná. Budete mít tedy při vybírání velké dilema. Všechny tyto vesty ale pořídíte levně a nemusíte se strachovat, že by nebyly stejně tak kvalitní jako jiné. Značka adidas má dlouholetou tradici, kterou si stále udržuje na vysoké úrovni.

Zdroje: www.hi-tec.com www.adidas.com www.alpinepro.com, Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu