Dámské kalhoty zima 2011/2012 aneb slim-fit není jediná volba

Dámské kalhoty zima 2011/2012 aneb slim-fit není jediná volba

11. prosince 2011, trendy kalhoty 2011, kalhoty 2012, chinos, vysoký pas, kožené kalhoty, 70. léta

Sponzorované odkazy

džínů se stala uniforma dnešní doby. Dříve byly rozmanitějšího střihu, teď již každé ženě jakéhokoliv věku, postavy či stylu, v šatníku visí alespoň jedny slimky. Ne že by to bylo špatně, je to ovšem trošku nudné. Nemusí být jediným řešením! Můžete s tím začít už teď, v zimě. Jaké jsou trendy?

70. léta

Zkuste naskočit na vlnu 70. let. Zvonové kalhoty s vysokým pasem, které jsou volné už od boků, z vás udělají hippie krásku. Velkým plus je to, že spolehlivě zakryjí všechna vaše trápení s postavou, bleskově zamaskují bříško, vytvarují zadeček nebo zakryjí silnější stehna. Nemluvíme jen o džínách, dost dobře si také můžete obléci kalhoty z manšestru a zazáříte. Všechno má ale své pro a proti, nejkrásněji sice vypadají až po zem, na zimu ovšem nejsou příliš vhodné, díky sněhu budete mít mokré mapy se solí až ke kolenům. Hodí se spíše do „městské“ zimy nebo na úplně sucho.

Chinos

Tuto zimu zabodujete s kalhotami, které jsou o chlup kratší, než by ideálně měly být, v 7/8 délce. Aby se zvýraznily, nosí se k vysokým botám ke kotníku, když je teplo tak i ke stylovým oxfordkám. Ano, ani v zimě se mimo jiné nemusíte vzdávat hitu tohoto jara a léta – pohodlných chinos. Nejkrásnější jsou ty béžové a hnědé s pásečkem, které odpovídají i zimním trendům.

Potisky

Ozdobte jednoduchý outfit střídmými potisky a zabodujete. Není třeba nic dodávat. Z barev celkově volte béžovou, šedou, hnědou a obligátní černou.

Kožené kalhoty

Na podzim se na módní mola vrátily kožené sukně, v zimě poletí teplejší varianta – kalhoty. Nebojte se, pryč jsou doby, kdy kůži nosili jen drsní motorkáři a call girls. Dnes už spíše vypráví o vašem osobním stylu a vkusu. Celkově u nich vede minimalismus a matná barva, na nákupu na to určitě myslete a nenoste si domů lesklou nevkusnou variantu.

Rovně střižené volné kalhoty

Naprostá klasika, rovnající se malým černým. Ideálně se hodí k elegantnějšímu outfitu, u zkoušky a v práci s nimi určitě zazáříte.

zdroje: asos.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu