Sexy topy s krajkou

Sexy topy s krajkou

21. prosince 2011, sexy topy, krajka, krajkové topy, topy s krajkou, krajkové aplikace, Mango, Promod

Sponzorované odkazy

Krajka ze sebe vyzařuje půvab a určité romantické kouzlo. Krajkové topy nás okouzlují a fascinují již od podzimu a jejich vláda přetrvává i nadále. Stačí i kousek této sofistikované tkaniny a rázem se z jednoduchého topu stane nevšední luxusní kousek. Krajka zdobí formální i neformální oblečení a dodává tak jedinečný vzhled, ve spojení smyslností a tolik potřebné ženskosti.

Všichni určitě víme, co je to krajka, že je to lehká děrovaná textilie s pravidelně se opakujícím vzorem, vydrobená ručně nebo strojově, přičemž ručně vyrobená krajka je samozřejmě dražší. Ale nejsou to jen dvě skupiny, do kterých se dá krajka zahrnout. Můžeme se setkat s krajkou šitou, paličkovanou, háčkovanou, pletenou, frivolitkou nebo síťovanou. V minulosti byla krajka velmi důležitou součástí oděvu, protože byla romanticky jemná a hlavně měla zdobící efekt, ten jí zůstal dodnes.

Mango

Krajkové topy si oblíbila i společnost Mango, ten nejkrásnější představila ve své kampani, nazvala bych ho „andělský top“, je božský.

Vedle celokrajkových topů najdete v zimní kolekci také krajkové pruhy uprostřed nebo na straně topu, dodávající šmrnc.

Promod

Návrháři z Promod s krajkou nijak nešetřili, proto v zimní kolekci najdete pouze celokrajkové topy. Spodní tílko, jež nezakrývá celou krajkovou plochu, dovoluje odhalit krajce vyniknout na pozadí holé kůže. Ale k tomu ještě krajkové motýlí rukávy jsou pak na opět krajkovém topu až pompézní.

Pull & Bear

Kolekce Pull & Bear nabízí několik druhů a barevných variant krajkových topů, od bílých, přes béžové až po černé. Nádherné jsou topy celokrajkové, s krajkou v blocích nebo i s ozdobou krajkou macramé podél výstřihu tílka. Krajkové topy můžete nosit s džíny, s koženými kalhotami, nebo i s šortkami, opět džínovými nebo koženými. Vzhledem k tomu, že hadí vzor je velmi trendy, můžete krajkový top kombinovat také s legínami nebo úzkými kalhotami s tímto vzorem.

Zdroj: www.mango.com, www.promod.eu, www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu