Buďte na Silvestra oslnivá! / Zlaté party šaty a doplňky

Buďte na Silvestra oslnivá! / Zlaté party šaty a doplňky

27. prosince 2011, zlaté šaty, zlaté oblečení, zlaté doplňky, zlaté kabelky, zlaté boty, flitrované šaty, flitrované topy, party topy, party šaty, sexy šaty, šaty na silvestra

Sponzorované odkazy

Sice se říká, že není všechno zlato, co se třpytí, ale pokud mluvíme pouze o módě a konkrétněji o již probíhající party sezóně, byla by chyba netřpytit se a nezářit! Zlatá je totiž jednou z nejluxusnějších barev, které nám barevné spektrum může nabídnout a pro různé party a společenské akce je jako dělaná.

Zlatá patří odjakživa mezi barvy, které evokují luxus a navíc sluší každé ženě a dívce bez ohledu na věk, barvu pleti či vlasů. Avšak pozor, je to barva velice výrazná a musí se s ní opatrně. Chcete přece zazářit a oslnit, avšak ne oslepit vaše blízké, či vypadat jako přerostlá vánoční ozdoba. Nemluvě o tom, že nevhodně zvolený zlatý kousek může přidat pár kilo navíc, zvlášť pokud je poset flitry. Je tedy potom lepší zvolit například pouze jen doplňky ve zlaté barvě. Avšak tímto vás nechci v žádném případě odrazovat od oblečení ve zlaté barvě, naopak vám chci ukázat, jak můžou například zlaté šaty vypadat. Bílé šaty poseté zlatým prachem jsou ideální pro dívky, jsou rozkošné a zároveň glamour. Další šaty na obrázku udělají z každé ženy hvězdu večera a třetí flitrované šaty jednoduchého střihu zase vyžadují perfektní postavu. Se zlatou by se to přece jen nemělo přehánět, a pokud se necítíte na celé zlaté šaty, volte takové, kde zlatá tvoří menší část modelu či tvoří jen lesklé akcenty.

Avšak nejen zlaté šaty oslňují, příjemnou a trochu rockovou variantou jsou i zlaté minisukně v kombinaci s černým topem. Odvážnější dívky si troufnou i na zlaté kraťásky. Skvěle též vypadají i zlaté topy na ramínka či bolerka a svetry se zlatou aplikací.

Zlatá nesnese mnoho barevných kombinací. Skvěle však vypadá s černou i bílou, béžovou či šampaňskou. Pokud chcete vsadit na zlaté doplňky, můžete začít od bot, jít dál přes psaníčka až ke šperkům či čelenkám do vlasů apod. Ale pozor! Opět se vyhněte přeplácanosti a překombinovanosti.

Pokud vše zvolíte správně, budete zářivou hvězdou večera.

Zdroj: www.polyvore.com, www.asos.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu