Vánoční kolekce pro děti značek H&M, Lindex a Reserved!

Vánoční kolekce pro děti značek H&M, Lindex a Reserved!

14. prosince 2011, vánoční kolekce, dětské kolekce, oblečení pro děti, Reserved, H&M, Lindex, dětské oblečení, party oblečení pro děti

Sponzorované odkazy

Nejen my dospělí se v zimě můžeme kochat krásnými vánočními kolekcemi. Módní návrháři totiž myslí i na děti. Ačkoliv se může na první pohled zdát, že vzhled oblečení není u dětí až tak důležitý, spousta rodičů si myslí opak, a i děti tak v dnešní době vídáme velmi stylově oblečené. My se dnes podíváme, jak vypadají letošní vánoční kolekce pro nejmenší, a věřte, že tolik roztomilých kousků pohromadě se jen tak nevidí!

Děti o Vánocích podle H&M

Švédská značka H&M se do dětí doslova vžila a uvědomila si, co si děti vlastně přejí nosit na tričku či svetru. Oblečení tedy ozdobila známými dětskými postavičkami, jako jsou Hello Kitty, Mickey Mouse, nebo Spider Man. Možná se v tomto případě nejedná o poslední módní trendy, ale děti takovéto oblečení jistě potěší. Není to ale vše, co ve vánoční kolekci H&M najdete, nechybí tu třeba klasické norské vzory nebo stylové pruhované svetříky.

Party styl u značky Lindex

Zatímco H&M kolekce byla typicky dětská, ta od Lindex se nejrůznějších postaviček a potisků vyvarovala, a vznikla tak kolekce pro malé fešáky a party slečny. Nechybí zde šatičky s flitry, úžasné cardigany, lesklé stříbrné legíny a blyštivé kabelky. Skvěle vypadají i bílé košile s kravatou v barvách vánoc nebo třeba šaty v klasickém červeno-bílo-modrém provedení.

Reserved – hravé a veselé Vánoce

Kombinací „dospěláckého“ stylu s tím typicky dětským je vánoční kolekce značky Reserved. Je plná barevných a vzorovaných kousků, které nejlépe sluší právě dětem a zároveň se jedná o oblečení hodné významných událostí. Pro malé gentlemany nabízí Reserved úžasné pruhované cardigany nebo třeba roztomilé svetříky se soby. Pro malé slečny jsou tu zase krásné pestré šatičky, sukýnky nebo teplé svetry. V nabídce je samozřejmě i široká škála nejrůznějších doplňků, které jsou v zimě naprostou nezbytností.

Zdroje: www.hm.com, www.lindex.com, www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu