Móda v barvách Vánoc aneb jak se na Vánoce stylově obléknout

Móda v barvách Vánoc aneb jak se na Vánoce stylově obléknout

19. prosince 2011, Vánoce, outfity, vánoční outfity, vánoční šaty, party šaty, společenské šaty

Sponzorované odkazy

Určitě nejsem sama, komu se zdá, že čas před Vánoci neskutečně letí. Ve všem tom shonu a chaosu, kdy, každý chce sehnat ty pravé dárky pro své blízké, také stromeček, rybu a jídlo vůbec a ještě stihnout napéct a uklidit, by leckdo z nás uvítal, kdyby měl den více hodin. Možná ale dost dobře patříte mezi ty, které už mají uklizeno, napečeno a nakoupeno a pokud přistupujete k svátkům vánočním jako k opravdu sváteční a slavnostní příležitosti, nyní už přemýšlíte jen nad tím, co si na Štědrý večer oblečete. Pokud také třeba vyrážíte v těchto svátečních dnech na nějakou rodinnou oslavu ve slavnostnějším duchu či večírek, určitě se rády necháte inspirovat následujícími outfity, které jsou inspirovány barvami Vánoc.

Jednou z věcí, které jsou na Vánocích kouzelné, jsou všudypřítomná světélka, blyštící se baněčky a jiné ozdoby, které dotváří atmosféru a které k Vánocům prostě patří. O Vánocích si tam můžete dovolit i vy trochu zářit a vypadat jako vánoční ozdůbka. Kombinace stříbrné, šampaňské, zlaté s perlovými doplňky je naprosto dech beroucí a vypadá velmi luxusně.

Už druhý rok mám obsesi na pronikavě modrou barvu a o Vánocích navíc tato barva dostává i metalický nádech, který evokuje blyštící se modré baněčky na vánočním stromečku. Je to barva, která snad musí slušet všem a navíc působí vznešeně. Modrá rozšiřující se sukně vypadá skvěle s průhledným topem a dodává outfitu sexy šmrnc.

Kombinace červené a zelené může působit skřítkovsky, ale pokud se jednotlivé kousky zvolí správně a s vkusem, výsledný výtvor může vypadat velice zajímavě, hravě a přesto luxusně.

Zlatá barva k Vánocům neodmyslitelně patří, avšak je to barva velmi výrazná a nedá se jen tak kombinovat. S černou však ve většině případů vypadá skvěle. Zlatý top s černými kalhoty je klasika, která nikoho neohromí, pokud se však dodají ještě některé doplňky, model dostává hned jiný rozměr.

I stříbrná barva se dá nejlépe kombinovat s černou barvou, abychom vytvořili společenský look. Avšak oproti zlaté působí daleko střídměji a může si ji tak dovolit každý, aniž by působil odvážným dojmem.

Krajka vždy patřila k módním stálicím, avšak poslední roky se těší obzvlášť velké oblibě a najít ji tak můžeme na čemkoliv. Není se čemu divit, krajka je totiž sexy i elegantní zároveň a navíc velmi ženská. Krajkové šaty s mašlí v pase jsou skvělou volbou pro slavnostní příležitosti.

Zdroj: www.polyvore.com, asos.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu