Shoes of Prey aneb vytvořte si boty podle svého gusta

Shoes of Prey aneb vytvořte si boty podle svého gusta

24. prosince 2011, Shoes of Prey, boty na míru, boty podle vašeho designu, boty, dámské boty

Sponzorované odkazy

V poslední době neustále narážím na články kolegyň z módní branže, ať už jde o redaktorky různých webu či bloggerky, ve kterých se zmíněné slečny a dámy rozplývají nad webem Shoes of Prey. Inu, řekla jsem si, že se na něj také mrknu.

Australský web Shoes of Prey je na internetu novinka, funguje od tohoto roku a nabízí jedinečný servis. Vyrobí vám totiž boty na míru, a to přímo podle vašeho návrhu. Tedy alespoň v rámci možností, které se na webu nacházejí. Web tedy vychází vstříc všem fanatičkám na boty a chápe, jak jsou boty pro některé dámy důležité. Určitě se i vám stalo, že si vysníte pár krásných botek, nebo zatoužíte po těch, které uvidíte na náhodné kolemjdoucí, marně se po nich sháníte, nakonec postupně ustupujete ze svých požadavků a při nejlepším si koupíte boty alespoň podobné, v tom horším pak nekoupíte nic. Shoes of Prey vychází právě z této zkušenosti a filozofie tohoto webu tedy je, vám nabídnout vaše vysněné boty.

Vytvořte si své vysněné boty!

Přímo na webu si tedy boty samy můžete vytvořit. Je to celkem jednoduché, jen vybíráte a klikáte. Nabídka je celkem široká. Začíná výběrem typu boty, těch je celkem dvanáct a zahrnuje baleríny, kotníčkové boty, lodičky, páskové sandály aj. Můžete si též vybrat, jestli chcete boty na podpatku, jeho šířku i výšku, nebo na klínu. Dále si můžete zvolit, jestli chcete otevřenou, zavřenou nebo kulatou špičku, s kytkou nebo mašlí atd. Podobnou variabilitu najdete i v možnostech pro patu. Přejděme však rovnou k volbě materiálu a barev. V nabídce je několik druhů kůže: matná, lakovaná, hadí, dále semiš, satén, chlupatiny, podpatek může být ozdoben třeba třpytkami a flitry. K mání je i několik potisků.

Nabídka je celkem bohatá, nicméně mně osobně v ní ještě dost chybí. Potisků, zdobení i odstínů barev by mohlo být více. Je dost možné, že se nabídka časem rozroste. Nicméně zatím mě osobně Shoes of Prey nenalákal. Navíc po zhlédnutí některých vyrobených botek v galerii se nemůžu ubránit dojmu, že některé páry (zvláště ty v kůži a barevně překombinované) vypadají tak nějak lacině. Nejlépe pak stejně vypadají boty, které jsou nakombinované decentně, a takové si dost dobře můžete někde koupit. V úvahu musíte vzít i cenu, která začíná na 130 eurech za baleríny a končí někde okolo 300 eur za kotníčkové boty. Pokud však uvážíte, že boty někdo udělá ručně a jenom pro vás (což je mimochodem krásná představa a jak vám následující video ukáže, taky krásná podívaná), cena to není opravdu vysoká. Poštovné do České republiky pak činí 15 euro, což také není mnoho.

Ať už si svůj design na Shoes of Prey vytvoříte nebo ne, servis tato stránka nabízí opravdu jedinečný. Mít boty, které si sama navrhnete, byl do chvíle, než tvůrci webu Shoes of Prey přišli s tímto nápadem, pouhým snem. Teď si však své boty může na webu pár klikáním obstarat každá z nás.

Zdroj: www.shoesofprey.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu