Vánoční kolekce Orsay – Enjoy christmas time

Vánoční kolekce Orsay – Enjoy christmas time

21. prosince 2011, šaty na party, šaty na Silvestra, orsay, šaty orsay, vánoční kolekce orsay, dámské společenské šaty, černé šaty

Sponzorované odkazy

Vánoční přípravy se blíží svému vyvrcholení. Byty a domy zkrášlily ozdoby, v rádiích se ozývají koledy, na ulicích potkáváme prodejce kaprů a výrobce tradičních svátečních produktů. Mnozí začínají chystat i štědrovečerní oděv a nejen ten. Volné sváteční dny jsou často vyplňovány návštěvou rodiny, známých a kamarádů a pořádáním večírků. Zároveň se konají společenské akce, plesy a často rozlučkové večírky v zaměstnání. Výrobci oblečení moc dobře vědí, že takové akce vyžadují něco extra a mnozí z nich vytvářejí speciální vánoční kolekce.

Značka Orsay vsadila na dámské společenské šaty. V kolekci Enjoy Christmas time objevíte kouzlo vánočních chvil. Šaty jsou jemné, ženské a především nepřeplácané. Styl působí nadčasově a variabilita střihů dává dopřát ukrytí výraznějších křivek a zároveň vyniknutí hezké postavě.

Nepřehlédnutelné detaily

Jednotlivé šaty se zdají na první pohled opravdu jednoduché, ale stále se na nich zdá být něco zajímavého, co je tvoří atraktivními a jedinečnými. Zaměřila jsem se na detaily u jednotlivých modelů. Většina šatů má délku do půli stehen, dominuje zejména černá barva (někdy kombinovaná se starorůžovou) a vrchní část šatů zvýrazňují právě ony zajímavé detaily.

Klasické černé šaty na silvestrovskou párty?

Nejsou černé šaty jako černé šaty. Vánoční kolekce Orsay nabízí tradičně zcela jednoduché černé šaty, které lze využít na nejednu příležitost.

Zároveň kolekce Enjoy Christmas time obsahuje hravé kousky. Nejsou přeplácané ani příliš jednoduché a v kombinaci s černými silonkami, botami na podpatku a výraznou kabelkou vypadají kouzelně. Nechybí ani šaty v trendy barvách jako je červená či modrá.

Starorůžové mámení na pracovní večírek

Na formální párty můžete zvolit na příklad kombinaci barvy černé a starorůžové. Šaty vypadají (obzvláště s využitím krajky) koketně, nikoliv však provokativně. Střihy se drží zlaté střední cesty a tudíž jimi nelze nikoho pohoršit.

Šaty Orsay ze speciální Vánoční kolekce vypadají magicky a takové by Vánoce přeci měly být.

Zdroj: www.store.orsay.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu