Spodní prádlo ve stylu Vánoc

Spodní prádlo ve stylu Vánoc

22. prosince 2011, sexy spodní prádlo, prádlo ve stylu Vánoc, vánoční spodní prádlo, podprsenky, kalhotky, košilky

Nadělte svému příteli dárek, který se mu určitě bude líbit ze všeho nejvíce – sebe. Ať už ho máte nebo ne, nic vám také nebrání nadělit si sama pod stromeček jen tak pro radost krásný set prádla, ve kterém se budete cítit a vypadat úžasně.

Když se řekne prádlo ve stylu Vánoc, mnoho z vás si jistě představí nevkusné kousky se spoustou bambulek, průstřihů a sukýnkou podobnou bedernímu pásu. Pěkně se ale můžete obléci i bez bílého lemování z chmýří. Jako sexy pomocnice Santy se můžete obléci i hezky.

Určitě se mnou budete souhlasit v tom, že k Vánocům se prostě hodí červená, zelená a zlatá. Spolu s nimi také bílá, jakožto barva sněhu. S těmito vyjmenovanými můžete kouzlit a není to zase tak těžké. Inspirujte se několika z nich:

Červená- barva vášně a ďábelskosti

Ve Španělsku je zvykem, že o Vánocích se lidé všech věkových kategorií oblékají do červeného prádla. I když bydlíte o několik set kilometrů dále, nastylizovat se můžete úplně stejně. V jednoduchosti je síla a v červené krajkové podprsence spolu s tangami nebo stejně řešenými kraťáskami ho okouzlíte.

Červená je ostatně klasikou, se kterou nemůžete šlápnout vedle. Hodí se ke všem odstínům pleti. Ženy s bílou pletí v ní nebudou působit jako bledulky, ale budou vypadat pořádně sexy.

Nakoupit můžete třeba na těchto stránkách:

Intimissimi

Tezenis

Astratex

Asos

Slavnostní zlatá a ostatní barvy

Pokud si na sebe budete chtít obléci čistě zlaté prádlo, nejspíše vám hledání zabere spoustu času, prádlo se v této barvě luxusu moc nepoužívá. Nic vám ale nebrání obléci si podprsenku olemovanou zlatými detaily, ke kterým se skvěle hodí třeba zelená nebo černá. Černou a modrou využijete za každé situace, vánoční prádlo není výjimkou. Co takhle černá košilka se sexy rudými detaily?

Obsessive

Astratex

zdroje: astratex.cz, asos.com, tezenis.it, intimissimi.it, obsessive.pl

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu