Zazařte na každé párty / Párty kalhoty a šortky

Zazařte na každé párty / Párty kalhoty a šortky

28. prosince 2011, párty, párty kalhoty, párty šortky

Sponzorované odkazy

Konec roku je tím nejvhodnějším obdobím pro pořádání různých oslav a párty, tou hlavní je jistě oslava Silvestra. V sukni nebo šatech sice zazáříte, vychutnejte si ale pohodlí a zvolte kalhoty.

Jaké? Inspirujte se.

Džíny

Všemi milovaný, vděčný a nejčastěji nošený typ kalhot. Proč na něj nevsadit i teď? Určitě vás hned napadnou skinny, které se hodí téměř ke každé příležitosti, pokud je vhodně zkombinujete. Aby nevypadaly příliš obyčejně, doplňte se o zajímavý párty top a zazáříte.

Určitě jste si už všimla, že tento rok mají zelenou 70. léta. U kalhot to znamená kalhoty s vysokým pasem a volnými zvonovými nohavicemi spolu s botami na platformě. Květinové a psychedelické vzory kalhot mají svá zlatá léta už za sebou, zvolte proto džíny nebo manšestrové kalhoty.

Jak praví moudré pravidlo: legíny nejsou kalhoty! Nikdo vám ale nebrání vybrat si obyčejné černé kalhoty v jejich stylu nad kotníky nebo přiléhavé pohodlné jeginggs. Spolu s botami na podpatku vám to bude určitě slušet.

Oslňte ostatní

Džíny můžete na druhou stranu nosit ve dne, na večer se ale můžete více odvázat. Co takhle kalhoty v metalických barvách, třeba bronzové?

Pokud máte ráda extravaganci, obléci si můžete kalhoty celé pošité flitry, které se objevily třeba na molech Michaela Korse nebo Balmain. Je jasné, že se je vyplatí nosit s jednoduššími kousky, třeba obyčejným topem spolu se sáčkem.

Kraťasy

To, že je zima, není důvodem k tomu, abyste nechala své oblíbené šortky ve skříni! Jste-li hravá, zkuste obyčejné černé nebo kárované šortky skombinovat s barevnými punčochami, skvěle budou třeba vypadat kárované v hnědých odstínech spolu s hořčicovými. Stačí jen zapojit fantazii a výsledek se dostaví.

Další možností je třeba doplnit party top kraťasy a k nim si obléci punčochy, které sahají jen do poloviny stehen. Nejenže budete vypadat stylově, ale i sexy.

zdroje: polyvore.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu