Tally Weijl party kolekce na Silvestra!

Tally Weijl party kolekce na Silvestra!

29. prosince 2011, silvestr, oblečení na party, sexy šaty, Tally weijl, party kolekce, flitrové topy

Sponzorované odkazy

Pomalu se blíží den, kdy všichni oslavíme nový rok a protože se říká „jak na nový rok, tak po celý rok“, měly bychom ho oslavit řádně a hlavně v sexy oblečení, třeba od Tally weijl.

Před tím než zavítáte do obchodu Tally Weijl, kdy jsou nyní mimochodem neuvěřitelné slevy, měly byste si rozmyslet nebo v této chvíli spíše uvědomit, na jakou party se vydáte, zda to bude formální večírek nebo zábavná party s přáteli.

Šaty

Na formálnější party si můžete vzít tylové šaty, které nejsou vyzývavé a ve kterých budete vypadat jako něžná víla. Jednoduché šaty můžete doplnit štrasem nebo elegantními korálky. K bílým šatům se hodí doplňky v pudrových odstínech.

Ať už se rozhodnete pro černé nebo růžové korzetové šaty, v obou případech budete mít jistě „šťastnou ruku“, protože v nich dokonale vyniknou vaše křivky a díky stuze pod prsy se také nekonečně prodlouží vaše nohy.

V případě, že jste přes Vánoce přibraly nějaké to kilo navíc, s grácií je skryjete pod bodycon šaty nebo využijte barevnou block hru a samozřejmě můžete využít i černou barvu v horní nebo spodní části šatů.

Vklouzněte to stříbrných nebo růžových šatů s flitry a již nemusíte přemýšlet nad zářivým zdobením, protože už nyní jste získala elegantní sexy vzhled. Obzvláště u šatů na jedno rameno buďte velmi obezřetné při výběru náhrdelníku.

Něžný vzhled pak zajistí lehký tyl, jehož cíp na jedné straně dělá z obyčejných šatů nevšední a stejně tak i tylové volánky na sukni ve spojení se štrasem na horním lemu vytvářejí dojem opravdového luxusu.

Topy

Stejně jako šaty, také topy dokážou být sexy, elegantní a výrazné, navíc nabízejí nekonečnou variabilitu v kombinování s kalhoty nebo sukněmi, některé se dají využít jako minišaty s legínami.

Boty a kabelky

Abyste nevypadala jako černá vdova, zkuste svůj outfit prozářit barevnými nebo vzorovanými doplňky, které nutně nemusí být v neonových barvách, stačí pudrové tóny nebo vysoce trendový hadí vzor.

Zdroj: http://www.tally-weijl.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu