Dejte vašemu kabátu nový vzhled / Pánské zimní šály

Dejte vašemu kabátu nový vzhled / Pánské zimní šály

4. ledna 2012, pánské šály, šály, šátky, zimní šály, Berska, Zara, Reserved, pánské doplňky, zimní doplňky

Sponzorované odkazy

Pokud si jednou na šály a šátky zvyknete a oblíbíte si je, už nikdy se vám zřejmě nebude chtít je ze svého šatníku vyhodit. Mají přece tolik výhod! Nejenže vás zahřejí a váš krk ochrání před větrem a následným nachlazením, ale jakýkoliv jednobarevný kabát rozzáří, oživí a váš outfit získá rázem mnohem stylovější vzhled.

Při výběru šály je důležité brát v potaz tři hlavní věci – barvu, velikost a materiál. Co se týče barvy, měla by samozřejmě ladit s vaším kabátem či bundou. Pokud máte kabát jednoduše černý, máte výběr velmi ulehčený – hodí se k němu totiž skoro vše a dovolit si tak můžete i zajímavé vzory na šále. Pokud je ale naopak vzorovaná vaše bunda, volte zase jednoduchou šálu v jednom odstínu. Jestli vás zajímají aktuální trendy v oblasti barev, doporučuji vám tmavě zelenou, tmavě modrou, vínovou, různé odstíny hnědé a béžové a vsadit můžete i na hnědou a šedou klasiku. Pokud jde o velikost či délku vaší šály, je nejlepší si prostě vyzkoušet, jaká vám nejlépe sedí. V úvahu berte i zapínání vašeho kabátu. Pokud jsou knoflíky až u krku, nemusí být šála nijak zvlášť velká. Ani co se týče materiálu, není výběr nijak složitý. Přestože se občas setkáme i s hedvábnými či kašmírovými pánskými šálami, v naprosté většině převažují ty vlněné a k zimě se také hodí nejlépe.

Pánské šály Bershka

Značka Bershka se zaměřuje spíše na mladé zákazníky, a tak zde najdeme převážně výraznější a často i vzorované šály, které dodají každému outfitu velkou porci mladistvého stylu. Mimo klasických šál tu najdeme i pletené límce, které jednoduše nasadíte na krk a nemusíte je složitě zavazovat ani aranžovat.

Pánské šály Reserved

Pokud se šály Bershka nesou na vlnách barevnosti, ty od Reserved jsou velmi klasické a v rezervovaných barvách. Najdeme tu prakticky pouze tři odstíny – černou, šedou a hnědou. Někomu se možná tyto barvy mohou zdát nudné, ale na druhou stranu určitě existují muži, kteří tuto jednoduchou eleganci velmi ocení.

Pánské šály Zara

Šály této značky jsou velmi zajímavé. Hledat byste tu mohli jak jednobarevné kousky, tak i šály velmi zajímavých barev a odvážných potisků, které dodají kabátu naprosto jiný rozměr.

Zdroje: www.zara.com, www.bershka.com, www.reserved.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu