Svetry s norským vzorem jsou to pravé na zimu

Svetry s norským vzorem jsou to pravé na zimu

11. ledna 2012, zimní svetry, norské svetry, svetry s norským vzorem

Sponzorované odkazy

Svetry s norským vzorem nejsou v módním světě žádným nováčkem. Nikdy nezářily v prvních liniích, ale ani nikdy nezmizely. Mohli bychom je rozdělit do dvou kategorií – pravé norské svetry a svetry s použitím norských vzorů. Na první pohled mezi nimi není znát výrazný rozdíl. Motivy i barvy jsou většinou totožné, nicméně funkčnost a propracovanost se velmi liší.

Svetry s norským vzorem dnes nalezneme v nejednom obchodě. Tento motiv v poslední době využívají stále častěji i významné módní značky jako například Moschino nebo Stella McCartney. Kombinace outfitů vypadají lákavě a mnohdy nás překvapí, jak lze z obyčejného svetru vykouzlit perfektní kousek, který se hodí kamkoliv, nejenom na hory.

Nejčastěji se teď využívají lesklé legíny či kožené kalhoty. Důraz je kladen na kontrast, nejen materiálů, ale také barev. Z věcí, které by jsme možná nikdy nedali dohromady, tak vzniká unikátní komplet. Dobře působí i mohutné sněhule – není to originální komplet na hory?

Funkční norské svetry Dale

Na stránkách Luxurymagu jsme Vás již jednou seznamovali se značkou Dale. Jedná se o výrobce kvalitních norských svetrů s dlouholetou tradicí na trhu. Jen připomenu, že Dale of Norway vznikla v roce 1879 a zabývá se výrobou svých produktů s maximálním nasazením. Samotný proces výroby je precizní od veškerých počátků po finální dokončování. Vznikají funkční svetry s vysokou kvalitou a samozřejmě s typickým norským vzorem. Nejčastěji se objevují vločky a sobi.

V nabídce značky Dale jsou svetry pro ženy, muže, děti i seniory. Využití těchto svetrů je veliké. Poslouží módním nadšencům, náročným horalům i milovníkům největší kvality. Spojení kvality, funkčnosti a originálního designu staví svetry Dale mezi výjimečné artikly na prodejních pultech.

Zdroj: www.dale.no , www.net-a-porter.com , www.milanoo.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu