Stradivarius - Buďte odlišné!

Stradivarius - Buďte odlišné!

24. ledna 2012, Stradivarius, zimní kolekce, party kolekce

Sponzorované odkazy

Oblečení značky Stradivarius bylo poprvé představeno rodinnou firmou v roce 1994 a od té doby za pomoci inovativních konceptů těší své zákazníky ve svých kolekcích nositelnými trendy kousky.

Mladistvá značka Stradivarius je ženská, svěží a kreativní. Stradivarius je sen a fantazie začleněná do reálného světa a tato podstata, jež si získala srdce zákaznic, je svými návrhy neustále okouzluje. Spojením ojedinělé vize a zkušeností tak vytváří jedinečný osobitý styl.

Znak ve tvaru houslového klíče je symbolem, který představuje rytmus, dynamiku a odlišnost od jiných značek. Houslový klíč byl nejprve pouze prvním písmenem loga, ale postupem doby dal značně smysl.

Obchody Stradivarius s trendovým oblečením a veselou výzdobou na popředí lehké optimistické hudby nabízí nekonvenční oblečení pro mladé v 46 zemích v 619 obchodech.

Kolekce zima 2011/2012

Hřejivá zimní kolekce s trendy přicházející rovnou z mola jsou dokonale přizpůsobeny každodenním potřebám mnoha zákaznic. Přesvědčte se o tom v následujícím lookbooku s oslňujícími flitry, glitry, krajkou a kovovými detaily. Dále nechybí ani pletené lurexové svetry, pletené kabátky s kožešinou, džínové košile, úzké džíny s třpytivými detaily, malé černé šaty, kožené šaty a také elegantní úzké sukně. Žádný outfit by nebyl úplný bez poslední tečky – doplňku, proto v každém obchodě Stradivarius najdete oddělení, které letos zdobí řetízkové náušnice, metalové náramky, náhrdelníky s peřím, prsteny a také botami s podpatky, na platformě nebo s hadím potiskem.

A protože se značka Stradivarius zaměřila hlavně na mladé dívky a ženy, kteří se chtějí bavit, nesmí chybět ani party oblečení, které dotváří zimní kolekci. Opět zde nehledejte žádné tuctové kousky, protože v kolekci najdete jen originální a výrazné oděvy, ve kterých zazáříte, například černé šaty se stříbrným vzorem, sukni s peřím, semišový blejzr nebo krátké stříbrné šaty, které ve spojení s kožešinovým kabátkem udělají z každé dívky sněhovou párty královnu.

zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu