Dámské zimní kabáty - Nenechte si ujít báječné slevy!

Dámské zimní kabáty - Nenechte si ujít báječné slevy!

9. ledna 2012, slevy kabáty, slevy na kabáty, kabáty výprodej, dámské kabáty výprodej, slevy, výprodej, dámské kabáty, zlevněné zboží, Bershka, Zara, Mango, Orsay

Sponzorované odkazy

S příchodem nového roku nás čekají i každoroční a dlouho očekávané slevy v našich oblíbených obchodech. Jednou z věcí, kterou se opravdu vyplatí ve výprodeji pořídit, je zimní kabát. Jedná se o poměrně nákladnou položku, a tak jsou u ní slevy opravdu znatelné a rozhodně vás potěší. Podívejte se tedy, v jakých obchodech si můžete zimní dámský kabát se slevou pořídit!

Slevy Orsay – až 70%

Slevy dámských kabátů u značky Orsay dosahují až velmi sympatických 70% a to už je opravdu výhodná koupě! Nejedná se navíc o žádné „nepovedené“ kousky, ale o trendy kabáty, ve kterých vyniknete. Za podívání určitě stojí výrazný oranžový kabátek, či velmi elegantní kabát v barvě velbloudí srsti. Na výběr jsou ale i klasické dvouřadé dámské kabáty, které využijete i v dalších sezónách.

Velkolepý výprodej u Zary

Zara má doménu elegantní a originální značky, jejíž kousky zaujmou na první pohled. A o kabátech to snad platí dvojnásob! Jejich zimní kolekce byla více než povedená a vy teď díky výprodeji můžete nakoupit kabáty se slevami, díky kterým ušetříte doslova tisíce! Ať už toužíte po klasickém černém kabátu, luxusně vypadajícím béžovém, trendy leopardím nebo třeba pestrobarevném kousku, všechny na vás v Zaře čekají, pokud budete rychlé!

Slevy nabízí i Bershka

Trendy kabátky s velmi lákavou cenovkou najdete i v obchodech španělské značky Bershka, jejíž slevy sahají až k 50%. Potěší vás jak velmi mladistvé a svěží kabátky ve výrazných barvách, tak i kousky, které z vás udělají elegantní a šik dámu.

Luxus značky Mango si nyní můžete dopřát i vy!

Dolů k naší radosti spadly i ceny kabátů proslulé značky Mango. Ceny dámských kabátů jsou teď mnohem příznivější, pohybují se již od 909 Kč! Díky své nadčasovosti kabáty využijete i v dalších letech a Mango je navíc zárukou kvality. Nenechte si tedy výprodeje ujít a využijte skvělých lednových slev!

Pobočky Mango, Zara, Bershka, Orsay a spoustu dalších najdete na portále www.mapaobchodu.cz.

Zdroje: www.orsay.com, www.zara.com, www.bershka.com, www.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu