Neváhejte! / Výprodej pánského zimního oblečení

Neváhejte! / Výprodej pánského zimního oblečení

14. ledna 2012, výprodej, sleva, pánské oblečení, zimní oblečení, pánské oblečení sleva, Zara, Topmen, Pull&Bear, Asos

Sponzorované odkazy

Leden je pro nakupování zřejmě nejpříznivějším obdobím. Z výloh na nás volají skvělé nápisy „Sleva“ a ty mnohdy dosahují až 70 či 80%! Máte tak šanci doplnit si šatník o trendy kousky za pár korun a připravit se tak i na příští zimní období. Snad všechny obchody se potřebují zbavit zimního oblečení a připravit tak místo pro novou jarní kolekci a proto najdete slevy skoro všude! Dnes se zaměříme na obchody, které nabízejí pánské zimní oblečení s příjemnými slevami, a shrneme si, co všechno si můžete ve výprodejích pořídit!

Topmen

Nespočet svetrů, cardiganů, triček, kalhot a zimních doplňků jako čepic, šál a rukavic se slevou až 70% najdete v Topmenu, který můžete navštívit v pražském Palladiu. Jedná se o vysoce stylové oblečení britské značky, které se nedrží konvencí a vznikají tak velmi originální a vysoce trendy kousky. Pokud navíc oplývají tak příjemnou slevou, jakou 70% bezpochyby je, byla by určitě škoda takové nabídky nevyužít!

Pull&Bear

Slevami bund, kabátů, košil, triček, svetrů, ale také třeba bot vás zajisté potěší značka Pull&Bear. Bundu zde pořídíte už od 999 Kč, svetry od 399 Kč a trička dokonce od 199 Kč, a to je jistě lákavá nabídka.

Zara

Pokud toužíte po novém kabátu či zimní bundě, rozhodně nezapomeňte navštívit obchod značky Zara. Najdete zde nestárnoucí trenčkoty, klasické dvouřadé kabáty v tlumených barvách ale třeba i bundy v elegantnějším provedení. Kabáty ale slevyZary nekončí, naopak! Příjemnými cenami oplývají i svetry, trička, kalhoty a samozřejmě i doplňky či tašky!

Asos

Jestli patříte mezi ty, kteří dávají přednost nakupování v teple domova, zajisté vás osloví výprodeje internetového obchodu Asos, které dosahují až 70%. Objednávat tak můžete všechno možné zimní oblečení, na které si vzpomenete, a to včetně doplňků a bot. Jelikož zima ještě v žádném případě nekončí, teplé oblečení ještě několik měsíců využijete a nakoupit ho ve výprodejích je prostě skvělá šance!

Zdroje: www.zara.com, www.asos.com, www.pullandbear.com, www.topman.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu