Darujte na sv. Valentýna spodní prádlo 69Slam

Darujte na sv. Valentýna spodní prádlo 69Slam

15. ledna 2012, 69slam, spodní prádlo, spodní prádlo 69Slam, dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, sv. Valentýn, dárky na sv. Valentýna, dárky pro ženy, dárky pro muže, boxerky

Svátek svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží, a ačkoliv má tento svátek u nás celkem krátkou tradici, ujal se dosti rychle a někteří z nás ho prožívají dosti intenzivně. Někdo si už prostě 14. února nedokáže představit bez srdíček, červených růží, čokolády a valentýnek. Sv. Valentýn je prostě svátek plný roztomilých a sladkých věcí. Avšak aby toho sladkého nebylo až příliš, některé páry si tento svátek raději něčím okoření. Takovým nejčastějším kořením je pak sexy spodní prádlo (nejčastěji to dámské). Ženy tak na Valentýna shánějí různé červené, průhledné a jiné kousky, podvazky a podobné, aby potěšily svého partnera a tím i samy sebe. Někdo si však na tyto věci nepotrpí a dává přednost vtipným a originálním variantám, jak potěšit toho, na kom mu záleží.

Pokud tedy chcete na Valentýna obdarovat svého milého či milou něčím originálním, vtipným ale zároveň i kvalitním a nositelným v jakýkoliv den v roce, nejen tedy na Valentýna, můžete se poohlédnout po spodním prádle značky 69Slam. Značka 69Slam je proslulá svým spodním prádlem se zajímavými, neokoukanými a hlavně vtipnými designy, které srší barvami. Spodní prádlo a i ostatní produkty značky 69Slam, jako jsou plavky, pásky a jiné doplňky, je prostě pro lidi, kteří život berou s nadhledem a dokážou si užít. Navíc je spodní prádlo 69Slam velmi kvalitní, výborně sedí na těle, a tak vězte, že potěšen nezůstane jen jeho nositel, ale také jeho nejbližší. Tím pádem se stává ideálním dárkem na Sv. Valentýna. Můžete darovat soupravičku svému partnerovi i sobě, radost tak bude vícenásobná.

Z nabídky značky 69Slam si můžete vybrat například spodní prádlo 69Slam s názvem Earth Day z jemného mikrovlákna.
Pro ni: Earth Day Top 820,– Kč, Earth Day tanga 580,– Kč
Pro něj: Boxerky FIT Earth Day 820,– Kč

Pokud sázíte na vtip a chcete toho druhého potěšit a zároveň pobavit vybírejte:
Pro ni: Beer Caps tanga 480,– Kč, Top Berr Caps 690,– Kč
Pro něj: Boxerky FIT Beer Cap 640,– Kč

Zdroj: www.69slam.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu