Všechno pro plesovou sezónu 2012

Všechno pro plesovou sezónu 2012

22. ledna 2012, plesové šaty slevy, šaty slevy, společenské šaty, plesové boty, plesy 2012, bižuterie, lodičky, střevíce, baleríny, psaníčka, plesové kabelky, ples, plesové šaty, šperky, šaty, šaty ve slevách, boty, doplňky

Sponzorované odkazy

Už je to tady! Sezóna plná krásných šatů, malinkatých kabelek, nablýskaných botiček a zářivých náhrdelníků. Tato sezóna je jako stvořená pro všechny slečny a dámy. I když nás nevychází příliš levně, umíme si ji pořádně užít, jelikož je jen jednou za rok a obléci se jako princezna se nám poštěstí jen tentokrát.

V tomto období dá pořádnou fušku na žádnou věc nezapomenout. Na nás ženy jsou kladené vysoké nároky a my je musíme splnit. V první řadě jsou to dokonalé šaty. To je snad samozřejmost. Jestliže ale neholdujete šatům, postačí společenská sukně či kalhoty s konzervativní halenkou nebo topem. Šaty jsou tou nejhlavnější věcí, a proto by se na nich nemělo šetřit. Ale právě teď, když už je plesová sezóna dá se říci pořádně rozjetá, se plesové šaty dají koupit o dost levněji, než před dvěma měsíci. Společenské šaty jsou ve slevách, aby tento rok našly své majitele.

Druhou nejdůležitější věcí jsou samozřejmě boty. Bez nich bychom se na ples asi jen tak nedostaly. Boty se nemusejí vybírat v závislosti na šatech či společenském oblečení, ale současně s kabelkou a jinými doplňky. Mezi plesovou obuv můžeme zařadit střevíčky na vysokém podpatku a lodičky. Na plese je ale s botami veliké trápení. Z neustálého tancování a stání na vysokých podpatcích se nám na nohách začínají dělat mozoly a puchýře. A pro tento případ je tu ještě skrytá možnost číslo tři, kterou jsou balerínky. Nepůsobí sice tak slavnostně jako boty na vysokém podpatku, ale ani ne nespolečensky jako tenisky. A pokud zvolíte baleríny se zdobením, můžete si ples užít bez jakýchkoli starostí.

Mezi kabelkami máme též velmi veliký výběr. Plesová kabelka je opravdu unikátní. Vybíráme si ji a ladíme k botám či doplňkům. Kabelky, boty a doplňky by měli mít stejnou barvu nebo by měli být stejně zdobeny. Mezi jedinečné plesové kabelky patří psaníčka, která jsou velice půvabná a na plesy se perfektně hodí. A pak tu máme klasické kabelky, které jsou především maličké, tak aby se nám do nich vešly jen ty nejdůležitější věci. Přes rameno, předloktí nebo zápěstí si je přehodíme nebo obmotáme krásným zdobeným či řetízkovým páskem.

V poslední řadě jsou to šperky, na které se nesmí nikdy zapomenout. Náušnice, náramky, prsteny, hodinky a náhrdelníky skvěle doplňují náš okouzlující outfit. Šperky volte podle sebe. Takové, které vám vyhovují a hodí se k vám. Je na vás, jestli zvolíte zlato, stříbro nebo bižuterii. Vše vypadá půvabně a na ples se hodí. Šperky, které si vezmete, by měly dodat vaším šatům šmrnc. Jestliže si například zvolíte šaty s hlubokým výstřihem, tak se ho nebojte naplnit překrásným náhrdelníkem s kamínky.

Zdroje: www.tamsinlondon.cz www.polyvore.com www.promgirl.com, Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, lodičky, slevy a výprodeje a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu