Výprodej dámské zimní obuvi

Výprodej dámské zimní obuvi

20. ledna 2012, slevy, boty slevy, boty výprodej, dámské boty výprodej, kozačky výprodej, zimní výprodej, výprodej bot, Baťa, Deichmann, Humanic, www.asos.com

Sponzorované odkazy

Lednové výprodeje lákají svými neviditelnými prsty všude kolem nás a jen málokterá z nás se vstupu do obchodu ubrání, navíc když je tak zajímavě polepen neuvěřitelně vysokými čísly přesahující mnohdy i 50%.

Humanic

Trendová obuv Humanic nabízí nyní tyto zimní skvosty za neskutečně nízké ceny. Zimní boty v klasickém i stylovém provedení si v této chvíli může dovolit každý, a protože nám právě napadl sníh, jistě je z počátku roku 2012 ještě řádně využijete. A protože Humanic nabízí svým zákazníkům jen tu nejlepší kvalitu, můžete se na značku bez obav spolehnout. Kromě obuvi Humanic naleznete ve stejnojmenném obchodě také značky Alisha, Converse, Diesel, Replay, Lacoste, Minozzi Milano, sportovní Nike, Puma, adidas a mnoho jiných, podle velikosti obchodu.

Deichmann

V obchodech Deichmann právě teď probíhá akce Jeden pár zdarma, díky které si koupíte tří zlevněné páry a zaplatíte jen za dva páry bot. Zároveň s předešlou akcí probíhá také velice příjemná akce Poloviční cena, kdy si koupíte dva zlevněné páry bot, z čehož jeden pár bot dostanete o 50% levněji. Je skvělé, že obě akce můžete kombinovat také se zlevněnými kabelkami.

Baťa

Doprodej zimní obuvi se slevou nabízí i český Baťa s prvotřídní kvalitou a precizním zpracováním. V nabídce jsou zimní boty klasické, v kožešinovém nebo textilním provedení, army styl, sněhule nebo kolekce věnovaná béžové barvě. Samozřejmě vše je dle aktuálních trendů.

asos.com

Výprodej se týká také internetových obchodů, a tak ani asos.com nezůstal pozadu a vyprodává skladové zásoby se slevou až 70%. Akce, stejně jako v obchodech, trvá pouze do vyprodání skladových zásob. Prohlédněte si celou nabídku na www.asos.com v sekci women → sale up to 70% off.

Přestože boty jsou zlevněny třeba až o neuvěřitelných 50 nebo 70%, věnujte jim při výběru zvýšenou pozornost.

Uvedené velikosti nevěřte a boty si důkladně vyzkoušejte a hlavně se v nich projděte. Ověřte, zda jsou boty stejně dlouhé a široké.

Obchody berte útokem odpoledne, kdy bývají nohy trochu více nateklé než ráno. Nikdy nevsázejte na to, že se boty vytáhnou.

Prodejny Baťa, Humanic, Deichmann a spoustu dalších najdete na portále www.mapaobchodu.cz.

Zdroj: www.deichmann.com, www.shoemanic.com, www.bata.cz, www.asos.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky, slevy a výprodeje a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu