Arcolor zve na módní večírek do Jazz Republic

Arcolor zve na módní večírek do Jazz Republic

25. ledna 2012, Arcolor, Arcolor módní večírek, Jazz Republic, módní přehlídky, módní přehlídky v Praze

Sponzorované odkazy

Módní festival Arcolor vás zve dne 11.2.2012 na Módní večírek do klubu Jazz Republic na Můstku, kde své kolekce předvedou držitelka titulu ArFashion Designer 2011 Alžběta Presová a další dvě účastnice festivalu Arcolor Tereza Vu a Zuzana Hrubošová. Všechny tyto dámy se přihlásily v minulém roce do soutěže o titul ArFashion Designer a byly vybrány odbornou porotou do užší skupiny, která měla možnost prezentovat svou módní tvorbu na závěrečném večeru festivalu. V porotě zasedla např. Iška Fišárková, Jakub Brixy, Česlav Jaroš, Eliška Nová, Nina Provaan Smetanová. V průběhu večírku vystoupí kapela 4SIGNS a nebude chybět ani půlnoční překvapení ve formě tomboly se skvělými cenami. Dále pak bude pokračovat párty v režii pražských Dj’s až do pozdních ranních hodin.

Facebook:„http://w­ww.facebook.com/pa­ges/Arcolor/10194353­2904“

Alžběta Presová

Vystudovala Vysokou školu výtvarných umění, obor design textilu v Bratislavě. Na pražské UMPRUM absolvovala stáž u Profesora Tapťucha. Na Arcoloru vyhrála s kolekcí ŠOK-OK. Tato kolekce zdánlivě „malých černých“ překvapí svou zastrčenou barevností. Alžběta miluje atmosféru módních přehlídek a snaží se ukázat, že se dá obléci i něco jiného než ryfle a tričko. Jejím inspiračním zdrojem pro tvorbu oděvů je hlavně umění, lidé a lidské tělo.

Tereza Vu

Vystudovala London College of Fashion, obor ‘Design Management for the Fashion Industries’. Má bohaté zkušenosti s rozvojem oděvních značek. Věří, že její hlavní síla je o celkovém pochopení kreativní a obchodní stránky módy. Nadšení pro módu ji přivedlo k odstartování značky Design Ooo také v České Republice. Vizí této značky je navrhovat a vytvářet luxusní, avšak cenově dostupnou módu. Značka Design Ooo v sobě kombinuje minimalistický design se smyslem pro detail, ty nejkvalitnějsi materiály a padnoucí střihy.

Zuzana Hrubošová

Studuje na Technická univerzitě v Liberci obor: textilní a oděvní návrhářství 2. Aktivně se věnuje častým úspěšným prezentacím své tvorby na přehlídkách i soutěžích.

www.arcolor.cz
www.facebook.com/…101943532904
www.jazzrepublic.cz

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu