Česko-australský Flamingopark představuje jarní kolekci

Česko-australský Flamingopark představuje jarní kolekci

26. ledna 2012, Flamingopark, Flamingopark jarní kolekce, Flamingopark jaro 2012, kolekce jaro 2012, Flamingopark e-shop

Sponzorované odkazy

Jak už se stalo tradicí, na každé roční období přináší Flamingopark novou kolekci. Jarní linie oblečení pokračuje ve stylu ležérní elegance. Limitovaná série kalhot, topů a sukní má funkci základu šatníku, na kterém může stavět. Důraz je kladen na kvalitní materiály, pohodlnost a variabilnost jednotlivých modelů. Zajímavé střihy oblečení usměrňuje základní škála barev jako je černá, šedá a béžová. Flamingopark tak dává prostor zákaznicím, které s pomocí módních doplňkům a šperků vyjádří svoji osobnost. Každá kolekce je doplněna o tašky, kabelky, pásky, náramky a šperky, které jsou určené ke kombinaci právě s touto linií oblečení.

Zajímavou novinkou jsou kabelky Little Miss Monsoon, za kterými stojí francouzsko-thajský designérský pár Gerald a Leema. Prvotní tašky Monsoon Day a Monsoon Night jsou ve Flamingoparku již dlouholetou stálicí. Nové kabelky z tohoto oblíbeného designu vycházejí, jejich ztvárnění však dodává na praktičnosti a častějším využití. Kabelky Little Miss Monsoon jsou menšího rozměru a můžete je nosit jako elegantní kabelku na rameni nebo si z ní udělat brašnu. Unisexové brašny Urban City zase nadchnou milovníky sportovního oblečení. Jsou určené ženám i mužům a zaujmou Vás propracovanými detaily.

Kolekce šperků na letošní jaro je velmi odlehčená. Flamingopark tentokráte zvolil levnější řadu náušnic, náramků a prstenů, které jsou vyrobené z přírodních materiálů jako je bambus a dřevo a kůže.

Veškeré produkty Flamingoparku jsou dostupné na www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně v Truhlářské 29, Praha 1. Kolekce Jaro 2012 bude v prodeji od 26.1.2012.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu