Okouzlete ostatní v oblečení Forever 21

Okouzlete ostatní v oblečení Forever 21

30. ledna 2012, oblečení Forever 21, Forever 21 v Česku, trendy, Forever 21

Sponzorované odkazy

Možná jste o něm už slyšeli, možná ne. Forever 21 patří k nejoblíbenějším zahraničním obchodům hlavně pro teenagery, možná kvůli nízké ceně. Má dlouhou historii, vznikl už v roce 1984 a byl určen především ženám středního věku. Nyní se v něm může obléci každý od hlavy až k patě, od nejmenších až po dospělé. Forever 21 také nabízí škálu oblečení pro muže, i když ne tak bohatou jako pro ženy.

Nabídka je hodně široká, v kolekci si určitě vybere každý, ať už má jakékoliv nároky. Mezi topy se objevují jak ty trendy s potisky nebo základní typy, tak romantické haleny. Stejná situace je i v jiných kategoriích, pokud máte svůj vlastní styl a podle trendů se příliš neřídíte, najdete tu i vy své, třeba škálu neutrálních základních kousků oblečení- malých černých, béžových trenčkotů a různobarevných sak, která do každého šatníku určitě patří.

Na stránkách e-shopu pamatují i na oblečení pro plnoštíhlé, velkým mínusem je ale to, že nabídka není zrovna veliká a objevují se v ní většinou basics kousky. U kategorií normálních velikostí nemusíte mít strach, oblečením přímo přetékají.

Nákupy se vám teď vyplatí lépe než jindy, díky probíhajícím slevám můžete koupit kousky zlevněné i o 50%.

Jde o americký řetězec a před přibližně rokem prorazil i v Evropě, konkrétně ve Velké Británii a Irsku. Na našem kontinentě moc poboček nemá, nejbližší se nachází dvakrát ve Vídni (konkrétně na Karntnerstrasse a Mariahilferstras­se).

Na obchod v České republice si bohužel ještě musíme počkat. Pokud vás na výlety neužije, z tepla domova si můžete objednat zboží přes jejich již zmiňovaný e-shop. Výše poštovného je 6 €, při nákupu nad 75 € vám objednané oblečení pošlou zdarma. Doba doručení je asi 1–5 dní. I když má původ v USA, zboží odtamtud neposílají, takže jste vysvobozeni od vysokého cla. Osobně nemohu posoudit kvalitu oblečení, musíte to tedy poznat na vlastní kůži.

Přesvědčte se sami: www.forever21.com

zdroj: forever21.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu