Trička a mikiny se zvířátky vás dostanou!

Trička a mikiny se zvířátky vás dostanou!

8. února 2012, tričko, mikina, se zvířaty, se zvířátky, oblečení se zvířátky, roztomilé oblečení, potisky, Stella McCartney, Forever 21

Sponzorované odkazy

V každé z nás se pořád skrývá kus malé holčičky, a přestože nám móda velí odívat se do krajkových blůz či elegantních pletených šatů, občas neodoláme veselým tričkům či mikinám s roztomilými zvířátky. Zřejmě se v nich neukazujeme v práci, ani si je neoblékáme na party, ale pokud je zvolíte jako pohodlné domácí oblečení, nebo v nich vyrazíte na procházku či do kina, rozhodně na těchto veselých potiscích není vůbec nic špatného.

Tygr či vlk od Stelly McCartney

Možná vás překvapí, že trička se zvířátky navrhují i tak zvučná jména módního průmyslu, jakým je například Stella McCartney. Pořídit si tak můžete její tričko s vlkem či tygrem, které například v kombinaci s legínami musí vypadat skvěle!

Všudypřítomné sovičky

O trendu roztomilých, ale někdy i trochu zasmušilých soviček jste už určitě slyšely, a tak není divu, že se objevují nejen na špercích, ale i tričkách a mikinách. Zvolit můžete jejich veselou, nebo zamračenou variantu, třeba podle vaší nálady.

Slavná zvířátka

Obléci si na sebe můžete i slavná zvířátka v čele se srnečkem Bambim nebo kuřátkem Tweetym. Jakkoliv mohou tato zvířata působit dětinsky, pořád jsou roztomilá a vtipná a za trochu infantilnosti se přeci stydět nemusíme. Jediné, co bych nedoporučila, je oblečení s Hello Kitty, to už by nejspíš na vašeho přítele bylo opravdu příliš.

Pobavte vtipným tričkem

Rozveselit okolí můžete i za pomoci trička či mikiny s vtipným obrázkem zvířátek. Dvě žirafy se zamotanými krky, čivava s knírem nebo vlk s omotanou šálou rozhodně vzbuzují minimálně úsměv a některé mikiny s tímto potiskem navíc vypadají i stylově.

Za tričky s obrázky zvířátek rozhodně nemusíte jenom do dětských obchodů, najdete je naopak skoro v každém obchodě pro mladé. Koukněte například do obchodů New Yorker, Topshop, nebo Bershka, či zabruslete do e-shopu Forever 21 nebo třeba Asos.

Zdroje: www.forever21.com, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu