Dámské péřové bundy 2012

Dámské péřové bundy 2012

3. února 2012, bundy slevy, dámské bundy, zimní bundy, péřové bundy, asos, Ralph Lauren

Sponzorované odkazy

Zima se přihlásila o slovo a hned ve velmi vysokých teplotách, bohužel v minusových hodnotách. A co nás nejlépe chrání před třeskutou zimu? Jedině péřové bundy. Protože peří je lepší izolant a nejvíce zahřeje.

Dokonalá péřová bunda nejen chrání před nepřízní počasí, ale hlavně neomezuje v pohybu a je v neposlední řadě také moderní, atraktivní a designově propracovaná. Vzhledem k tomu, že pravé péřové bundy jsou o něco dražší než vatelínové bundy, měly by být použitelné jak pro sport, tak i nositelné ve městě. Proto by měly být odolné proti vodě, větru a jiným přírodním rozmarům a to vše zajistí pouze výběrové husí peří.

Péřové bundy jsou sice neocenitelné při nošení v mrazivých teplotách, ale často v nich člověk vypadá jako medvídek nebo panáček Michelin. Naštěstí někteří výrobci vytvořili takové péřové bundy, které nepůsobí tolik nadýchaně a těžce.

Ralph Lauren

Jak nosit péřovou bundu

Kolem krku si ovažte šálu, která je tak dlouhá, že sahá pod spodní okraj bundy, zdánlivě tím prodloužíte tělo.

Až se oteplí, můžete rozepnutou péřovou bundu doladit zajímavým delším šátkem.

asos

Dalším vhodným doplňkem, který se v zimě nabízí, je pletená čepice, která se dá barevně i vzorově kombinovat s rukavicemi nebo kabelkou.

Skvělé jsou péřové bundy s vysokým límce, které vypadají skvěle a navíc zahřejí. Oproti variantě s kapucí vypadají mnohem více elegantně.

Ke krátkým péřovým bundám se hodí sněhule.

Jak čistit péřovou bundu

Péřovou bundu nikdy neperte v pračce, protože byste jí zničili. Bunda se srazí a ztratí nejen na kráse i své tepelné vlastnosti. Nejlepší bude, pokud se poradíte přímo v obchodě nebo si přečtete visačku na bundě. Na visačce jsou uvedeny kromě kombinace použitých materiálů také symboly pro čištění. Mnohdy se může stát, že jednotlivá peříčka vylézají na povrch během pouhého nošení, což není způsobeno špatným peřím, ale tím, že výrobce všil péřovou náplň do špatné textilie. Takováto bunda pak bohužel vydrží jen jednu sezónu, ale zas nemusíte řešit problémy s čištěním.

Zdroj: www.polyvore.com, www.asos.com, www.ralphlauren.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu