Must-have jara 2012: Blazer v pastelových barvách

Must-have jara 2012: Blazer v pastelových barvách

2. března 2012, blazer, blejzr, sáčko, sako, blazer v pastelových barvách, pastelové barvy, jaro 2012, trendy jaro 2012, trendy 2012, trendy barvy

Sponzorované odkazy

Letošní mrazivá zima nám nedává zrovna možnost vyjádřit naplno svůj styl, neboť se prostě oblékneme do toho nejteplejšího oblečení, které naše skříně skýtají. Možná proto už se spousta z nás těší na jaro, kdy do našich šatníků přibude několik nových trendy kousků. Co by ve vaší garderóbě na jaro 2012 rozhodně nemělo chybět? Blazer v pastelových barvách! Pastelové odstíny hrají letos na jaře hlavní roli a objevují se téměř na všem, od kabátů přes kalhoty až po boty, a na sáčkách vypadají opravdu skvěle.

Odstíny, ve kterých letos zabodujete!

Pastelové barvy jsou velmi příjemné, romantické a ženské, takže se na jaro prostě skvěle hodí. Po jakých tónech tedy koukat? Úžasně vypadá lila, mentolová, světle žlutá, zkusit můžete i odstín cukrové vaty, nebo bledě modrou a oranžovou.

Jak pastelové blejzry nosit?

Blejzry v těchto barvách můžete vždy skombinovat s obyčejným bílým tričkem a například béžovými kalhotami, nebo klasickými riflemi. Skvěle tato sáčka vypadají i s chinos kalhotami. Samozřejmě stylově doplní i šaty, hlavně ty mini, nebo kratší sukně. Pokud zvolíte k blazeru v pastelové barvě zbytek oblečení v neutrálních odstínech, můžete si vyhrát s doplňky, které mohou být k outfitu kontrastní a přitahovat tak pozornost. Co se týče bot, určitě zazáříte v pestrých lodičkách na podpatku, ale i v romantických balerínách.

Kde tyto blejzry sehnat?

Jelikož jsou blazery v pastelových barvách skutečným must-have jara 2012, zařadila je do svých kolekcí spousta značek. Nejvíce jich nejspíš nabízí španělská značka Zara, v jejíž nabídce najdeme nejen spoustu různých barev, ale i střihů, takže si může každá z nás najít opravdu skvěle padnoucí blazer. Pozadu ale nezůstala ani Bershka, Topshop nebo třeba Ann Christine, jejíž lookbook nám i napoví, jak můžeme pastelový blejzr nosit.

Zdroje: www.bershka.com, www.zara.com, www.topshop.com, www.ann-christine.dewww.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu