Dlouhé éterické průhledné sukně

Dlouhé éterické průhledné sukně

9. března 2012, dlouhé průhledné sukně, dlouhé sukně, průhledné sukně, průsvitné sukně, maxi sukně

Sponzorované odkazy

Minulý rok slavily velký comeback dlouhé sukně, které s radostí přijaly snad všechny ženy. Nejenže vypadají úžasné a žensky, jsou i pohodlné, nic nebrání v pohybu a určitě vám v nich nebude v létě horko, jako třeba v džínách, a ani zima.

Možná jste si také minulý rok všimly trendu průhledných dlouhých sukní. Pokud jste se inspirovaly bloggerkami a už jste si jednu pořídily, bod pro vás, v módě zůstávají i celý tento rok. Pokud ne, a chcete-li být za každou cenu in, éterické vlající sukně jako pro vílu vás nemohou nechat chladnou.

Hodí se pro ženy, které chtějí zvýraznit své krásné nožky, ale nechtějí ukazovat příliš kůže a v minisukni se necítí dobře. Jestliže máte pocit, že vaše nohy nejsou dokonalé, nic se neděje. Nemusíte jít hned do celé průsvitné sukně, stačí třeba pás od kolen a zvolit trochu temnější barvu. Vaše nohy v ní budou vypadat jako nekonečné.

Černá je sázkou na jistotu, pokud ale můžete, pořiďte si sukni v pastelových odstínech, které budou na jaře extrémně trendy.

Máte na výběr dvě možnosti:

  • sukni, která má pás přes pozadí přímo našitý
  • sukni, která ho nemá a vy si tak musíte najít to správné prádlo, které předvedete okolí. Většinou jde o jednoduché hladké kalhotky kraťáskového střihu s vysokým pasem. Nebo si také vytvořit iluzi doplněním sukně o krátké šaty stejného odstínu.

Průhledné sukně jsou většinou s vysokým pasem, takže je automaticky nechejte vyniknout a tričko nebo top si pod ně zastrkejte. Velkou výhodou je také to, že se hodí i na „normální nošení“ i na formálnější události.

Jste-li trošku hravější, nemusíte zůstávat jen u jednoduchých sukní, sáhnout můžete třeba i po vzorované – třeba s puntíky.

Jak je nosit? Se vším! Pohrajte si s obyčejným trikem, svetrem a botami na podpatku.

Námořnické triko je základem všeho, zkombinujte ho tedy s již zmiňovanou pastelovou sukní a zazáříte.

Soukně oživí i stokrát okoukané kousky, které vás už nebaví

zdroje: asos.com, polyvore.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu