Móda na lyže a jiné zimní sporty

Móda na lyže a jiné zimní sporty

14. února 2012, čepice, rukavice, šály, šála, zimní móda, sportovní móda, zima, oblečení zima, zimní bundy, zimní kalhoty, oblečení na sport, móda na lyže, snowboardové oblečení

Sponzorované odkazy

Letošní zima nám díky mrazům a sněhové pokrývce nabízí mnoho možností, jak spálit kalorie nabrané během vánočních svátků za pomoci zimních sportů. Kromě lyžování a snowboardingu můžeme vyrazit třeba bruslit na zamrzlý rybník, vytáhnout běžky, nebo prostě podniknout procházku zimní krajinou. Přestože v současných mrazech se chceme obléct hlavně teple, spousta z nás si přeje i na sjezdovce vypadat stylově a hledá tak oblečení, které zahřeje a k tomu vypadá skvěle. Pojďme se tedy podívat, v jakém zimním oblečení budete i při sportování za královnu!

Záruka kvality značky Roxy

Značka Roxy kloubí sportovní styl s tím dámským, a to je zřejmě tajemství jejich úspěchu. Pohodlí v kombinaci s ženským lookem se totiž hodí v každé situaci a při sportování obzvlášť. U Roxy navíc stále můžete využít povánočních slev a pořídit tak úžasný sportovní komplet za příjemnou cenu. Poohlédněte se nejen po bundě a kalhotách, ale třeba i stylové helmě, čepici, rukavicích nebo termo prádle!

Nakupujte v pohodlí domova

Queens.cz

Když už jsme u těch slev a zimního oblečení, nemůžeme opomenout e-shop queens.cz, který také stále nabízí zimní oblečení za sníženou cenou. Najdete zde také obrovskou škálu doplňků, které jsou na sjezdovce nepostradatelné, a to v rozmanitých barvách i stylech. A proč nezahřát své uši a ruce stylově?

Represhop.eu

E-shop Represent vám na svých stránkách představuje oblečení na lyže či snowboard přímo stvořené. Nabízí zde zimní kalhotybundy se stejným vzorem pro dokonale sladěný outfit, ve kterém budete na každé sjezdovce nepřehlédnutelná, ale i jednoduché, avšak dobře vypadající jednobarevné kousky. K tomu už jenom doladit barvu čepice, šály a rukavic a můžete vyrazit vstříc zimnímu sportování! S vědomím, že je váš outfit dokonalý, si to totiž užijete ještě o chlup více!

Zdroje: www.roxy.com, www.queens.cz, www.represhop.eu, Creatas / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu