Rozmanitá kolekce New Yorker jaro 2012

Rozmanitá kolekce New Yorker jaro 2012

26. února 2012, jaro 2012, New Yorker, Amisu, Fishbone, Fishbone-sister, Smog, Censored, Censored-swimwear, plavky, spodní prádlo, baseballové mikiny, pánské košile, džíny, šátky, klobouky

Sponzorované odkazy

Kolekce jaro 2012 se New Yorkeru opravdu vyvedla. Ve všech kolekcích svých značek New Yorker ani jednou nepochybil. Můžete se těšit na krásné mladistvé kolekce Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone-sister, Censored a Censored-swimwear. Ve všech těchto kolekcích vládne letos na jaře 2012 skvělé nálada a barevnost. Je vidět, že se New Yorker na letošní jaro opravdu těší a po zhlédnutí jeho kolekce byste se měli těšit i vy. A vzhedem k tomu, že e najdete v každém větším městě, nebudete ani muset kvůli nákupu cestovat přes půl republiky.

Amisu

Krásné a okouzlující oblečení Amisu je určené především slečnám a ženám, které se chtějí cítit elegantně a sebevědomě. Letos na jaře 2012 tuto kolekci ovládly jednoduché vzory, střihy, ženské barvy a úzké kalhoty. Amisu je spojením všeho krásného a zavděčí se tak určitě každé ženě. Lehká sáčka, riflovina a trendy styl – to vše má kolekce Amisu jaro 2012.

Smog

Další značkou v nabídce New Yorkeru je německý Smog, který se specializuje na výrobu oblečení pro vyzrálé chlapce a muže. Já bych řekla, že New Yorker si Smog vybral, protože je to značka, která je takovým antonymem pro Amisu. Smog je dá se říci taková Amisu ve slipech. Jeho kolekce je mužná a obsahuje vše, co chlapi ve své skříni vyžadují. Letos na jaře vítězí košile, jednoduchá trička, rifle a jako doplněk šátky nebo klobouky. Nemělo by se zapomínat ani na brýle, které musí ovšem mít ty správné velikosti.

Fishbone

Fishbone je značka pro mladé muže, kteří přesně vědí, co chtějí. Oblečení od značky Fishbone je inspirováno hiphopovou, rapovou a taneční scénou. Toto oblečení je hlavně stylové a pohodlné. Tyto znaky vystihují především mikiny s kapucí, dlouhá a široká trička, volné kalhoty a kšiltovky. I letos na jaře 2012 Fishbone zůstala u svého stylu a na pultech obchodů New Yorker v jejím sektoru nalezneme košile a mikiny v pastelových barvách, rifle a módní baseballové mikiny.

Fishbone-sister

Už z názvu značky je nám všem jasné, pro koho bude oblečení Fishbone-sister určeno. Ano, Fishbone-sister je sestra od mladistvého Fishbone, kterou mohou oblékat jen mladé půvabné ženy. Fishbone-sister se letos na jaře rozhodla být velice nacionální a většina jejich modelů je laděna do amerických barev. Nečekejte tedy nic jiného než jen modrá, červená, bílá. Fihbone-sister se též zalíbila už dlouho zapomenutá riflovina, ze které vykouzlila krásné modely džínových bundiček.

Censored a Censored-swimwear

Censored je značkou, která vyrábí krásné spodní prádlo pro všechny ženy. Letos na jaře se Censored rozhodla být opravdu ženská a její spodní prádlo je nádherné. Dá se říci, že je spíše roztomilé než erotické. Spodní prádlo Censored nás zaujme holčičími barvami, jednoduchými střihy a vzory kytiček, kostiček nebo pruhů. Protože se na jaře začíná už pomalu oteplovat, připravená už je i značka Censored-swimwear, která po dlouhém podzimu a zimě přichází s kolekcí plavek, která je skutečně rozmanitá. Naleznete zde plavky všech střihů a barev. Věřte mi, že letos bude z čeho vybírat!

Zdroje: www.newyorker.de

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu