Jaro už je pomalu tady a s ním i sukně jaro 2012!

Jaro už je pomalu tady a s ním i sukně jaro 2012!

8. března 2012, dámské sukně, jaro 2012, kolové sukně, plisované sukně, dlouhé sukně, pouzdrové sukně, midi, mini, maxi

Sponzorované odkazy

Jaro už je skoro tady a my budeme mít konečně po dlouhém podzimu a zimě tu šanci obléknout se do krásných sukní. Podíváme se na to, jaké střihy se budou letos na jaře nosit a hlavně na to, jaké barvy budou nám a naší sukni slušet. Výběr je velice pestrý, a proto vám radím se pořádně usadit, bedlivě číst a sledovat.

Letos na jaře se určitě budou nosit kolové sukně, takže si je rozhodně pořiďte. Jsou velice krásné a neobvyklé. Nesluší ale jen tak každé ženě, a proto je potřeba možnost koupi s někým zkonzultovat. Velkým plusem kolových sukní ale je, že se vám budou hodit ke všemu. Vypadají dobře v každém momentě. Ve stejné sukni můžete jít jak do zaměstnání a vzít si k ní punčochy a konzervativní halenku, tak i do města v ležérním tričku s trendy kabelkou. Tyto sukně se dají skvěle kombinovat a pokaždé se z nich stane unikátní model.

V módě budou i sukně dlouhé. Dnes už není pravdou, že dlouhé sukně nosí jen staré babičky nebo ženy, co mají křivé nohy. V dlouhé sukni vypadají krásně i mladé ženy a to je známkou toho, že dlouhé sukně se hodí pro všechny ženy v každém věku. Dlouhé sukně skvěle zvýrazní vaši postavu a také ji o dost prodlouží. Takže ženy, které mají náhodou komplexy kvůli své drobné postavě, je mohou letos na jaře 2012 určitě vyzkoušet.

S délkou sukně je opravdu velký kříž. Jak vědět, jestli se letos budou nosit mini, midi nebo maxi? Já vám poradím. Letos na jaře 2012 se budou rozhodně nosit midi Délka těchto sukní začíná přesně tam, kde končí mini a končí tam, kde začínají maxi. Můžete si dopřát délky sukní nad kolena, přes kolena nebo do půlky lýtek. Pravé midi sukně ale dosahují délky přesně přes kolena. A ostatní délky sukní, které nejsou ani mini ani maxi se prostě nazývají midi, protože pro ně jiný název neexistuje. Tyto midi sukně jsou velice zajímavé a všestranné. Mají stejnou schopnost, že vypadají krásně v každém momentě jako kolové sukně. Dají se též skvěle kombinovat a jsou určené pro každou ženu.

Také sukně plisované budou letos na jaře in. Jedná se o nabírané sukně, které byly odjakživa velice oblíbené. Tyto sukně by vám určitě v šatníku neměly chybět, jelikož jde o opravdu unikátní model. Velice se k nim hodí velký nepřehlédnutelný pásek, který oddělí horní půlku těla od dolní. Plisovanou sukni kombinujte s úzkými topy nebo tílky. Nabírané halenky a všelijaké jiné parády se k těmto typům sukní rozhodně nehodí.

A zapomenout by se nemělo ani na pouzdrové sukně, kterými se to na módních molech při přehlídce kolekce na jaro 2012 předních módních značek jen hemží. Tyto sukně mají šmrnc a dokonale zvýrazňují ženskost. Hodí se spíše do společnosti než na procházku po městě, ale mezi pouzdrovými sukněmi najdeme i takové, které jsou neformální. Pouzdrové sukně si oblíbíte a v kombinaci se slušivými jarními sandálkami na podpatku budete vypadat dokonale.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu