Elegantní a stylové oxfordky

Elegantní a stylové oxfordky

29. února 2012, boty jaro 2012, jarní boty, dámské boty jaro 2012, oxfordky, oxfordky ploché, oxfordky semišové, oxfordky na podpatku

Sponzorované odkazy

Oxfordky jsou jedny z nejstylovějších bot a v kombinaci se správnými módními kousky tvoří exkluzivní spojení. Stejně jako mnohé celebrity, i vy využijte nabídky módního světa, pro pocit pohodlné a zároveň elegantní chůze.

Pomalu k nám přichází jaro a je tedy na čase poohlédnout se po jarní obuvi. To pravé řešení pro vás mohou být i oxfordky. Výběr je opravdu pestrý, setkat se můžete s oxfordkami plochými, s klínem nebo s podpatkem, dále máte na výběr z široké škály barev, potisků a materiálů. Z takového množství vás jistě alespoň jedny osloví.

Ploché oxfordky

Boty bez podpatku nebo s velmi malým podpatkem jsou pro ženy nejpohodlnější. Z materiálů se využívá lesklý, matný nebo i semiš. Nejpůsobivější jsou pudrové odstíny nebo květinový potisk, jsou totiž hodně neutrální a univerzální.

Oxfordky na podpatku

Alternativou klasických lodiček mohou být oxfordky na podpatku, které díky svému zavazování mnohem lépe drží na noze.

Semišové oxfordky

Semiš trochu náročnější na údržbu, ale vypadá moc pěkně. Semišové oxfordky si zamilují hlavně ty z vás, které se vyhýbají lesklým materiálům. Jsou ideální k nošení na jaře a řadí se spíše k volnočasovému oblečení, jako jsou košile nebo polo trička.

Jak nosit oxfordky

Deichmann

Jednobarevné béžové oxfordky obujte ke květinovým šatům s béžovým podkladem a naopak, květinové oxfordky k jednobarevným ša­tům.

Kombinujte oxfordky a kardigany do V na zapínání s malými knoflíčky nebo blejzry.

Oxfordky se dají nosit jak ke kalhotám chinos, tak i k džínům. Abyste boty více zvýraznily a přilákaly k nim obdivné pohledy, ohrněte si nohavice.

Vyzkoušejte semišové oxfordky na klínu a manšestrovou sukni nebo kalhoty.

Oxfordky na podpatku můžete využít také večer na parky ke koktejlovým šatům.

Pokud máte krátké nohy, zaměřte se na oxfordky v tělové barvě. V případě, že vás zaujaly chanelovské bílo-černé oxfordky, oblečte si k nim černé punčochy nebo kalhoty.

Zdroj: www.deichmann.com, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii obuv a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu