Must have jaro 2012 - barevné kalhoty

Must have jaro 2012 - barevné kalhoty

10. března 2012, dámské kalhoty jaro 2012, barevné kalhoty, barevné džíny, asos, Zara

Sponzorované odkazy

Pro jarní období jsou klíčové barvy a proč proto nezkusit barevné kalhoty. Odvážné odstíny a míchání barev sezóny pomohou rozbít stará pravidla stylu a zvýrazní siluetu.

Barevné kalhoty nebo džíny na tělo pomohou vytvořit originální a inspirativní vzhled. Párovat je můžete s elegantními halenkami nebo sportovními topy. Vždy se ale ujistěte, že kombinujte správné barevné odstíny a hlavně, že outfit netvoříte z přemíry barev.

Modrá

Na modré džíny jsme zvyklí, a proto pokud s barevnými kalhotami začínáte a bojíte se divokých barev, bude pro vás varianta modrých kalhot ta pravá. S jejich pomocí vytvoříte elegantní i ležérní vzhled. Zkombinujte modré kalhoty, koženou bundu a šátek nebo s pruhovaným tričkem a blejzrem, k tomu si vezměte klasickou kabelku a oči zakryjte slunečními brýlemi. Nebo Vás stejně jako mě zaujme kombinace tyrkysových kalhot se topem ve světle lososové barvě.

Růžová a fialová

Světle růžové džíny vypadají dokonale s bílými tričky s potiskem, jsou velmi jemné a něžné. Tmavší odstín růžové dokáže vytvořit kontrastní pozadí pro lososovou, kterou použijte v doplňcích. Podobně nonšalantně působí také fialové kalhoty, které vypadají moc hezky s hnědou a zlatými doplňky. Světlejší odstín si pak rozumí s šedou nebo pudrovými odstíny a stříbrnými doplňky.

Červená

Mimořádně energicky působí červená barva na kalhotách, které můžete doplnit jak bílou, tak i černou barvou. S jejich pomocí se dá vytvářet ležérní námořní styl, to znamená pruhovaná trička nebo pruhovaná saka, plátěné boty a doplňky v podobě malých kormidel a kotev. To je jen jedna z mnoha možností, kterou červené kalhoty nabízejí.

Žlutá a zelená

Velice zajímavé jsou zelené nebo hořčicově žluté kalhoty. S výběrem těchto neobvykle zbarvených kalhot vynechejte výrazné doplňky a použijte k nim méně výrazné barvy, například černá barva dá vyniknout hořčicově žluté nebo zelené barvě.

Zdroj: www.asos.com, www.zara.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu