Spodní prádlo v jarních pastelových barvách

Spodní prádlo v jarních pastelových barvách

4. března 2012, spodní prádlo, spodní prádlo v pastelových barvách, jarní spodní prádlo, spodní prádlo s květy

Spodní prádlo je jednou z nejdůležitějších částí oděvu, jelikož zakrývá intimní partie a zajišťuje nám pohodlí po celý den. Je velmi důležité zaměřit se na kvalitu materiálů i střihů a nezapomenout, na jakou příležitost se zrovna chystáme. Čas od času se nevyhneme stahovacímu prádlu, které vykouzlí o něco lepší křivky. Přiléhavé šaty, sukně či topy zase vyžadují bezešvé prádlo nebo tanga. Pro běžné nošení zvolte prádlo vysoce komfortní. Ideálním materiálem je stoprocentní bavlna. Vzory a barvy také hrají důležitou roli, abychom se cítili dobře. Proč přemýšlet, jestli se musíme stydět vysvléknout u doktora nebo zda si vyzkoušet v obchodě oblečení.

Módní trendy na jaro 2012 s sebou nesou nadšení z pastelových barev, které objevíme jak na oblečení tak na doplňcích. Spodní prádlo se také rozzáří v pastelových barvách a nabídne k nim mnohdy drobné květinové vzory.

V jarních kolekcích spodního prádla se objevují kombinace dvou pastelových barev, přičemž vždy je jedna výraznější, zároveň se však příjemně doplňují. Krajka s bavlnou zajišťují pohodlí a zároveň elegantní look.

Pokud naleznete podprsenky a kalhotky stejného typu, ale v jiných barvách, neváhejte si jich pořídit více. Můžete je poté vzájemně kombinovat.

Pastelové barvy budou převládat v odstínech zeleno-modré, růžové či fialové. Takové spodní prádlo (zejména podprsenku) využijete i v horkých letních dnech, kdy záměrně z nevýrazného topu či tílka necháte koukat pastelové ramínko.

Na závěr ukázka hravého a sexy spodního prádla v pastelových barvách! Ať své oko potěší i muži. Každý ocení něco jiného a je pravda, že většina mužů preferuje krajkové prádlo. Nicméně roztomilé soupravě zajisté také žádný neodolá.

Spodní prádlo zajišťuje naše pohodlí a dobrý pocit po celý den.

Zdroj: www.polyvore.com , www.brasmyth.com , www.forplaycatalog.com . Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu