Platformy jsou hitem sezóny! / Boty na platformě 2012

Platformy jsou hitem sezóny! / Boty na platformě 2012

14. března 2012, dámské boty, platformy, boty na klínku, jarní boty 2012

Sponzorované odkazy

Mrazy pomalu ustupují, začíná se oteplovat. Válenky a kozačky zahoďte do skříně a vyražte nakupovat. Hitem letošního jara jsou jednoznačně boty na platformě. Tenisky nebo balerínky jsou nejpohodlnější, ale abyste vypadala sexy a o pár centimetrů vyšší, nemusíte už obouvat mnohdy nepohodlné lodičky, ze kterých se vám tak akorát udělají puchýře. Platformy krásně vytvarují lýtka a zpevní hýždě, a navíc se budete cítit dobře a pohodlně. Ideální a nejzdravější výška platformy je pět centimentrů. Vzrůstově vyšší ženy by se měly vyvarovat botám na příliš vysoké platformě. Zvolte raději nižší klínek, díky kterému budou nohy opticky delší, ale zároveň nebudete působit jako obr. Nabídka platforem je obrovská – korek, lýko, dřevo, semiš, plast, atd.

Trendy barvy a vzory

Hitem této sezóny jsou pastelové barvy – světle zelená, růžová, modrá, fialová. Ani dámy upřednostňující klasiku rozhodně nešlápnou vedle, pokud zvolí klasickou černou nebo právě velmi oblíbené pudrové odstíny. Abychom po zimě svět trošku rozveselily a přivítaly jaro, určitě sáhněte po platformách s vzorem květin v pestrých barvách doplněné šněrováním, přezkou, ozdobnou květinou nebo mašličkou. Proužky a puntíky jsou nesmrtelné, ty se budou nosit vždy. Nezapomínejte také na populární svítivé neonky, které nikdo nepřehlédne.

Jak je nosit?

Odložte kabáty a oblečte se do vzdušných květinových šatů a vemte si k nim boty na klínku v pastelových barvách. Nádherně jarně působí platformy doplněné šněrováním z lýkových nebo kožených provázků. Pokud vyrážíte do města na nákupy nebo jen na procházku s kamarádkou, obujte nižší platformy v klasické černé barvě, které můžete sladit s úzkými džínami, tričkem a lehkou jarní bundičkou. Jestliže se chystáte na společenskou událost, velmi luxusně působí lakované boty na vyšší platformě v pudrových odstínech. Budete nepřehlédnutelná, ať už si k nim oblečete jednoduché šaty či sukni ve stejných tónech nebo zvolíte oblíbený pánský styl v černé barvě. Nezapomínejte, že v jednoduchosti je krása. Netřeba tyto boty zbytečně překombinovávat s outfitem. Volte raději klasiku, se kterou nešlápnete vedle. Nejdůležitější je však pohodlí. Při výběru proto dbejte na to, abyste se cítila dobře a boty vás netlačily na prstech.

Zdroje: Thinkstock, www.polyvore.com, www.hm.com, www.nastygal.comwww.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu