Sportovní i elegantní dámské jarní bundy

Sportovní i elegantní dámské jarní bundy

1. března 2012, nepromokavé bundy, jaro 2012. dámské jarní bundy, sportovní bundy, kožené bundy, ležérní bundy, džínové bundy, barevné bundy, elegance, elegantní bundy

Sponzorované odkazy

I letos na jaře bude za potřebí lehké bundičky. Využijete ji především v brzkých ránech a také v pozdních večerech, kdy teploty nemusejí stále dosahovat příjemných čísel. Začátek jara bude také ještě trochu vlezlý, a proto byste se sháněním jarní bundy neměly příliš dlouho otálet. Letos na jaře se budou nosit dámské bundy všeho typu, a tudíž je jen na vás, které si vyberete.

Tak barevné jako je jaro samo

jaru patří především barvy, které se okolo nás budou objevovat všude. Ani my bychom tedy neměly být pozadu a do stejně pestrých barev bychom měly sladit i barvu naší dámské jarní bundy. Takováto jarní bunda vám přijde určitě vhod, protože je dokázané, že pestré barvy dokážou skvěle odbourávat stres a špatnou náladu. Hned ráno před odchodem do práce vám vaše pestrá jarní bundička určitě vykouzlí úsměv na rtech. Má ještě další výhody, kterými jsou například skvělá kombinovatelnost. Konečně budete mít možnost pořídit si krásné barevné botky, které jste si obávala koupit jen proto, že jste k nim neměla, co na sebe.

Je potřeba i trocha elegance

Každá žena i slečna chce ukázat tu pravou ženskost a smyslnou krásu. Někdy se obáváme toho, že se to nedá v bundě zvládnout, ale s jarními elegantními bundami je to právě naopak! Jsou tak ženské, až vás z toho bude zrak přecházet. A jestliže máte zaměstnání anebo se pohybujete ve společnosti, kde je zapotřebí vypadat elegantně, dámské jarní elegantní bundy jsou pro vás jasná volba.

Do města a na procházku jsou tu ležérní bundičky

Na jaře nebudeme muset vypadat stále elegantně a tak tu pro vás mám i bundičky, které jsem nazvala ležérními. Jsou to bundy, které nejsou ani elegantní, ani moc sportovní a hodí se především do města nebo jen tak na procházku. Když si budete chtít vyjít ven z domu a pokochat se krásami jara, zvolte ležérní bundičku, která vám vaší procházku jen zpříjemní.

Nesmíme zapomenout ani na módní kožené bundy

Kožené bundy se hodí snad pro všechny roční období, takže ani jaro není výjimkou. Dámské kožené bundy jsou stále v módě a vypadají fantasticky. Kůže je velice kvalitní materiál, který se dobře nosí a je doživotní investicí. Jestliže si svojí koženou bundu nepropálíte nebo neroztrhnete, může se vám zachovat stále nová několik desítek let. Dámské kožené bundy se nevyrábějí jen v klasické černé barvě, ale také v barvách, jakými jsou červená, zelená, bílá, hnědá nebo béžová, což nás především zajímá, jelikož jaro je zejména o již zmiňované barevnosti.

A pro některé jsou tu bundy sportovní

Dámské sportovní bundy, které se dají bezpochybně počítat mezi jarní, se opravdu hodí pro ty nejotrlejší, kterým se také občas říká sportovci. Tyto bundičky jsou speciálně navržené pro sport. Ve většině případech jsou nepromokavé, lehké, vzdušné a pohodlné. Nalezneme je samozřejmě ve vybraných obchodech se sportovním zbožím či ve specializovaných obchodech sportovních značek. Dámské sportovní bundy mohou nosit ale i nesportovkyně, protože sportovní bunda se dá podle mě považovat i za takovou ležérní, kterou můžeme využít při akcích, na kterých nemusíme za každou cenu vypadat elegantně.

Zdroje: www.polyvore.com, www.ikonikstore.cz, Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu