Jarní trend pro váš botník / Boty na šněrování jaro 2012

Jarní trend pro váš botník / Boty na šněrování jaro 2012

21. března 2012, Humanic, Deichmann, Asos, boty, botky, boty na šněrování, obuv, jarní obuv, jaro 2012, trendy 2012, trendy obuv

Sponzorované odkazy

Boty na šněrování nejsou jenom tenisky, sneakersky a další sportovnější obuv, ale také třeba kozačky, kotníčkové boty nebo balerínky, kterým se bude dnešní článek věnovat. Jak ukázal loňský podzim, boty na šněrování se staly hitem, a tento trend s námi pokračuje i letos na jaře. Pokud tedy boty na šněrování už máte, můžete je hrdě nosit i letos! A pokud ne, hurá pro ně do obchodu! Tento pohodlný a stylový trend si totiž nesmíte nechat ujít. Proto se dnes podíváme na to, kam pro boty na šněrování můžete zajít.

Šněrovací balerínky značky Humanic

V kolekci Humanic na jaro 2012 dominují buď lodičky, nebo naopak sneakersky, a tak se zde trend bot na šněrování objevil v podobě balerínek ve veselých a pestrých barvách. Šněrování je zde samozřejmě pouze na ozdobu, a tak vám obouvání nezabere více než několik vteřin. Tyto balerínky jsou díky svým výrazným barvám na jaro to pravé!

Deichmann – ráj šněrovacích bot

Nespočet bot na šněrování na nás čeká v jarní kolekci značky Deichmann. Kromě tenisek zde najdeme i zmiňované kotníčkové boty na šněrování, šněrovací boty na klínku a další trendy kousky. Většinou se objevují v neutrálních odstínech šedé či hnědé a díky této neutrálnosti mohou zdobit skoro každý outfit. Přestože jsou botky na šněrování spíše v ležérním stylu, mohou například v černém provedení zdobit i elegantní look.

Nevybrala jste si? Zkuste Asos!

Pokud se vám výběr šněrovacích bot v Česku nezdá dostatečný, zkuste zabrousit na internetový obchod Asos. Najdete zde nepřeberné množství stylových bot, navíc také poněkud extravagantnější a originálnější kousky, které jen tak někdo mít nebude! Zkuste například kotníčkové boty na platformě s výrazným potiskem, nebo roztomilé puntíkaté oxfordky. A co říkáte na vysoké sandále na šněrování? Troufla byste si?

Zdroje: www.asos.com, www.shoemanic.com, www.deichmann.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii letní boty a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu