Svatební šaty, ve kterých se budete chtít vdávat

Svatební šaty, ve kterých se budete chtít vdávat

6. března 2012, svatební šaty 2012, svatba 2012, svatební šaty, princeznovské šaty, mermaid, empírový střih, A-linie

Sponzorované odkazy

Svatební šaty vybíráme většinou jen jednou za život, a proto jejich výběr zabere hodně času, mnohdy nejvíce času ze všech svatebních záležitostí. A není divu, vždyť šaty dělají člověka, ale i náladu a v tento velmi důležitý den se chceme přeci cítit pohodlně a překrásně.

Empírový střih

Empírové šaty patří k mým nejoblíbenějším, z toho důvodu jsem začala nejprve vybírat svatební šaty v empírovém střihu, jsou velmi lichotivé, protože dokážou schovat větší bříško i zadeček. Ale protože nečekám miminko a nemusím nic schovávat, budu svůj výběr směřovat raději k projmutějším střihům.

Jednoduché šaty

Také jsem přemýšlela o jednoduchý šatech, které bych doplnila bohatých závojem a ohromnou kyticí. Ony i jednoduché šaty mají něco do sebe, dávají prostor pro honosné náhrdelníky nebo náušnice a korunky.

Protože bych se chtěla vdávat v kostele, delší vlečka by nevypadala vůbec špatně. Samozřejmě nemusí být několikametrová, která by zaměstnala hned několik maličkých družiček, ale pokud zrovna vy po takové toužíte, proč ne.

Princeznovské šaty

U mě na plné čáře vyhrály princeznovské šaty. Jsem romantická duše a všechny ty nařasené sukně a zdobené živůtky ve mně vyvolávají nostalgické povzdechy už teď. Vzhledem k tomu, že mám velmi úzký pas, ale zato kulatý zadeček, budou mi tyto šaty v A-linii sedět jako ulité. Silnější stehna by v úzkých šatech nevhodně vynikly a spíše než jako mořská víla bych si připadala jako tuleň.

Koupě svatebních šatů je velmi finančně náročná varianta, ale pokud Vás vyvolený opravdu miluje, jistě Vám dopřeje něco, co je pro Vás nanejvýše důležité. V případě, že si nevyberete v Čechách, můžete nahlédnout do zahraničního katalogu, ale je třeba počítat s tím, že dodání svatebních šatů ze zahraničí trvá někdy až čtyři měsíce (ne, bohužel to není překlep), proto výběr a zaplacení zálohy přibližně 6–8 měsíců před svatbou vůbec není přehnané. Necháváte si tak i časovou rezervu pro případné finální úpravy.

Zdroj: www.houseofbrides.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu