Napodobte muže a uvažte si motýlka

Napodobte muže a uvažte si motýlka

17. března 2012,

Sponzorované odkazy

Máte motýlky spojené pouze s muži a myslíte, že tomu tak bylo vždy? Chyba! Už před nejméně 60 lety si jedním z nich doplnila outfit třeba herecká legenda Marlene Dietrich, která nošením kalhot a pánského oblečení pobuřovala okolí nebo Coco Chanel, která odmítala korzet a začala nosit šaty jednoduchého střihu s nápaditými doplňky. Ženy si odjakživa vypůjčovaly kousky z pánského šatníku, které jim dodávaly šarm a sexy vzhled.

Jsou sázkou na jistotu, muži už je nosí celá desetiletí, ne-li staletí, na různé speciální příležitosti. Ženu v nich ale jen tak nepotkáte, obzvláště v našich krajích ne. Budete tedy vypadat výjimečně – užívejte si toho! V současnosti si jimi doplnila outfit třeba Diane Kruger, Chloe Sevigny a další.

Jak je nosit?

Zatímco u mužů by při normálním každodenním nošení motýlek vypadal zvláštně, vám bude slušet kdykoliv a kdekoliv, ať už na slavnostnějších příležitostech nebo přes den.

Pánský motýlek jako doplněk přesně zapadá do francouzského stylu oblékání. Je jednoduchý, má své kouzlo a je výrazný sám o sobě, není tedy potřeba ostatní oblečení doplňovat o opulentní šperky. Ten černý nejvíce ladí s klasickými barvami, jako je bílá, černá nebo červená.

Nejlépe vypadá spolu s „nekomplikovaným“ oblečením. Abyste ho mohla nosit, není třeba nakupovat nové kousky. Vystačíte si třeba s oblíbeným svetrem, který má výstřih do V a bílou košilí.

Pokud si nevíte rady, klasická černobílá kombinace to jistí. Skombinujte motýlky tedy tak, jak se sluší a patří. Můžete prostě zůstat u pánského stylu a motýlka skombinovat se sáčkem, bílou košilí a přiléhavou sukní nebo cigaretovými kalhotami. Pro ženštější vzhled si můžete motýlka vzít také k šatům a budete okouzlující – zaslouží se o romantický a vintage vzhled.

Hrajte si, meze se nekladou!

Motýlci nemusí být nutně takoví, jací si je představujeme. Toho svého si můžete třeba uvázat i z šátku nebo vytvořit ze stužky. S černou barvou vždycky zabodujete. Ti, kterým ale minimalismus nic neříká, můžou vyzkoušet i ty vzorované, třeba leopardí nebo s puntíky.

zdroje: polyvore.com, asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu