Romantické šperky - ztělesnění něžnosti a jemnosti ženy

Romantické šperky - ztělesnění něžnosti a jemnosti ženy

18. března 2012, romantické šperky, prsteny s květinou, křídla, peříčka, peříčkové náušnice, perly, zlaté šperky

Sponzorované odkazy

Romantické šperky jsou jako rosa, ve které se zatřpytí ranní sluníčko. Odráží se v nich jemnost a něha ženy. Zajímavé je, že mají několik tváří. Z něhy lze lehce vykouzlit dravost a divokost hladové šelmy. Ostatně záleží na úhlu pohledu a na zvolené kombinaci. Romantické šperky je velmi často možné nekonečně vrstvit a různorodě kombinovat. Napomáhají nám tak každý den vytvářet nové a nové outfity a především cítit se žensky.

Perly – vznešený doplněk každé ženy

Znakem ženskosti a jakési noblesy byly a jsou perly. Uznávané jsou především ve vyšší společnosti (již řadu let), ale i do malých krámků s běžnou bižuterií stále víc a víc proniká jejich kouzlo. Perlový náhrdelník býval nošen výhradně k společenským šatům či ke kostýmku. Dnes vezmeme za vděk džínům, bílému tílku a bohatému perlovému náramku, náhrdelníku nebo náušnicím.

Květiny jsou stále jedním z romantických symbolů

Ani květiny neztratily svůj půvab. Jejich kouzlu jsme se těšili v loňských kolekcích a ani letos se jim návrháři rozhodně nevyhnuli. Mezi nejpopulárnější výrobek patří brože a ozdoby do vlasů. Za nimi se ženou v rychlém tempu prstýnky, které začínají taktéž pociťovat nemalé množství příznivců.

Peříčka a andělská křídla

Jaký další znak něhy a nevinnosti máme v nabídce? Jsou to peříčka a křidýlka, nejčastěji v klasickém andělském tvaru. V těchto výrobcích patří za nejpopulárnější především náušnice.

Nezdráhejte se barev, i barevná pírka jsou stále romantickým doplňkem, navíc do letních dnů velmi veselým a kreativním doplňkem.

Zlaté romantické šperky nikdy nevyjdou z módy

Zlaté romantické šperky zdobí stále srdíčka a mašličky. Jistě jste si povšimli, že „mašličková sezóna“ je v plném proudu a tak byste měli také nějaký kousek ukořistit. I motýlci zanechávají dívčí mladistvé vzezření.

Posledním z romantických šperků zůstávají srdíčka, která nejspíš nikdy nevyjdou z módy, ale na štěstí se jim dostává rok od roku nového designu.

www.asos.com , www.polyvore.com , Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu