Kolekce Promod jaro 2012 se nese v duchu pastelových barev

Kolekce Promod jaro 2012 se nese v duchu pastelových barev

18. března 2012, Promod, kolekce Promod jaro 2012, pastelové oblečení, jarní trendy

Sponzorované odkazy

Kolekce Promod jaro 2012, ostatně jako mnoho dalších značek, se vyznačuje* pastelovými barvami* a návratu k jednoduchosti. Ta zasáhla střihy, motivy i celé kombinace. Za jednoduchostí se ovšem skrývá rafinovanost. Z kolekce Promod je na první pohled zřetelná snadná kombinovatelnost. Při zakoupení několika basic kousků a několika zajímavějších „fashion“ kusů vytvoříte jednoduše celý jarní šatník. Přírodní barvy se s pastelovými originálně kombinují a vytváří ležérní outfity v „městském“ stylu.

Barevné kabátky a kalhoty Promod

Zaujali mne především barevné kabátky. Mají optimální délku a hezky řešený střih. K dostání pochopitelně v několika barvách. Barevné kalhoty a džíny se zdají být pro letošní jaro a léto nepsanou posmínkou.V tomto směru nemůže žádná značka zůstat pozadu. Promod nabízí zcela čisté linie střihů a opět širokou barevnou škálu.

Nesmrtelné sáčko se hodí ke všemu

Mezi další typy oblečení, které nelze v jarní kolekci přehlédnout, jsou sáčka. Drží se v duchu jednoduchosti celé kolekce. Ta umožňuje téměř všestranné kombinace. Pro jarní sezónu doporučuji kombinaci s vyššími džínami a košilí nebo ležérně nosit přes volné triko.

Hravé topy a šaty zdobí nové motivy

Někdy zábavné a někdy originální. Takové jsou potisky triček, šatů i tílek. Trička mírného áčkového střihu lze využít také jako šaty. Jedná se o kombinaci hravou a především pohodlnou.

A co ještě najdeme v jarní kolekci Promod 2012? Na příklad trička s francouzskou tématikou a romantickými motivy. Zároveň se objevují potisky, které občas připomínají tvorbu Andyho Warhola.

Doplňky Promod jaro 2012

Opomenout nemůžeme samozřejmě ani doplňky. Také mezi nimi nalezneme především kousky v pastelových barvách s jednoduchým designem. Celá kolekce je laděna svěžím a mladistvím dojmem.

Zdroj: www.promod.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu