Jaké barvy budou na jaře in?

Jaké barvy budou na jaře in?

10. března 2012, trendy barvy, pastelové barvy, neonové barvy, žlutá, oranžová

Sponzorované odkazy

PASTELOVÉ BARVY

Zatímco minulý rok jsme si po celý rok užívali přímo záplavu neonu, pomyslné žezlo přejímají nyní pastelové barvy, jak už jste mohli zjistit v paletě odstínů Panetone. Ženy, které trápí světlá pleť, teď mohou zajásat, pastely na ní budou vypadat skvěle a jemně, tmavší odstíny ale nezůstávají pozadu. Pokud se vám zalíbil trend color-blockingu a chcete v něm pokračovat i nadále, pamatujte, že radši zůstaňte jen u tří pastelových odstínů na jeden outfit.

Při kombinování se odpoutejte od černé a vsaďte na bílou (ideální pro léto), béžovou (skvělá na jaro) nebo šedou (zkrátka neutrální).

Na jaké barvy se zaměřit? Pistáciovou, peprmintovou, broskvovou, lila, světle růžovou, žlutou a další. Co si v pastelových barvách pořídit? Vsaďte na sáčka, ve kterých zazáříte vždy, zkusit můžete také kalhoty, které budou vypadat skvěle. Ostatními věcmi, jako jsou svetry, topy nebo doplňky, nic nezkazíte. Skvělá saka v modré nebo grepově růžové můžete najít třeba v H&M za 999 Kč.

ZÁŘIVÉ BARVY

Plné výrazné barvy jsou stálicemi každého šatníku a v létě jsou nepostradatelné. Umíte si ho představit bez červené, žluté a modré?

Vypadat jako obří mrkev je žádoucí! Stejně jako minulý rok je trendy oranžová. Tentokrát ne ale v cihlovém podání, ale pěkně svěží barva pomerančů, broskvová, korálová nebo až do červena. Kombinovat ji není vůbec těžké, co takhle sladit oranžové kalhoty s námořnickým pruhovaným bílo-černým trikem?

Máte-li ráda žlutou, letos zabodujete. Zaměřte se na její kombinování se šedou barvou, toto spojení se objevovalo hned na několika přehlídkách návrhářů zvučných jmen, jako je třeba Diane von Fürstenberg nebo Carolina Herrera.

NEUTRÁLNÍ BARVY

Bílá je sice barvou, která nejvíce připomíná zimu, působí ale elegantně a skvěle kontrastuje s opálenou kůží. Stejně je na tom i univerzální nude odstín, která nikdy nepůsobí nevhodně, a můžete ho kombinovat, s čím se vám zlíbí. Pokud si myslíte, že za nude je pokládána pouze narůžovělá, mýlíte se. Obsahuje celou škálu barev od béžové až po karamelovou.

NEONY

I když se na pole módy tento rok vrací pasteové barvy, neony nezůstávají pozadu. Možná vlastníte trička s nápisem v fosforeskním odstínu, možná máte v oblibě lak této barvy, možná dáváte přednost výrazným doplňkům v růžové nebo žluté. Zapomeňte na detaily a pořiďte si něco, co vás celou rozzáří – třeba kalhoty nebo šaty. Kdy jindy také nosit veselé barvy než na jaře a v létě?

zdroje: asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu