Škoda Superb Laurint & Klement / Nejstylovější Škodovka v historii

Škoda Superb Laurint & Klement / Nejstylovější Škodovka v historii

11. března 2012, Škoda Superb Laurint & Klement, Škoda, auto, Škoda Auto, Škoda Superb, Laurint & Klement

Sponzorované odkazy

Startujeme s novou rubrikou o luxusních autech a nemůžeme začít nikde jinde, než v mladoboleslavské automobilce Škoda Auto. V následujících týdnech se na Luxurymag.cz budete setkávat také s nevšedními výtvory z oblasti silničních vozidel, protože auta jsou bezpochyby také módní doplňky, proto není radno podcenit výběr toho správného.

Jak už jsme říkali, prvním kouskem, který nám uvízl v hledáčku, bude v současnosti nejluxusnější vůz z automobilky Škoda Auto, takže většina z vás už tuší, že se jedná o model Superb, ovšem s označením Laurint & Klement.

Vlajková loď Škoda Superb je na trhu ve variantách SedanKombi, avšak rozhodování mezi oběma typy není jednoduché, jelikož každý má určitě něco do sebe. Hnědou kabelku sladíte jak s vnějškem, tak i s interiérem, jelikož L&K je vybaven luxusní hnědou kůží, kterou doplňují dřevěné lišty.

Na závěr otevřeme kapotu, která skrývá výkonný šestiválec 3.6 FSI V6 s 191 kW, takže se nemusíte bát, že váš nový módní doplněk přijede někdy pozdě. K dispozici jsou i další motorizace, ale proč si brát z bonboniéry, když můžeme mít celou tabulku čokolády.

foto: Škoda Auto

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii auto moto.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu