Semišové boty jaro 2012 v zářivých barvách

Semišové boty jaro 2012 v zářivých barvách

16. března 2012, boty jaro 2012, semišové boty, dámské boty, dámské boty jaro 2012, jarní obuv, jarní boty 2912, dámské jarní boty, semišové lodičky, barevné boty, trendy boty, podpatky

Sponzorované odkazy

Před pár dny nám sice ještě na mnoha místech republiky trochu nasněžilo, ale jaro už pomalu ukazuje svou sílu a v těchto dnech to můžeme pocítit v plné síle. Tyto slunečné dny přímo vybízejí k tomu, abychom se oblékaly do zářivých a veselých barev, které jsou letos velice trendy. To samozřejmě neplatí pouze o oblečení, ale i o doplňcích a botách. A právě o botách bude dnešní článek, a to konkrétně o botách semišových, které jsou na jaro plné slunečných dní jako dělané. Avšak zapomeňte na klasické barvy jako černá, béžová či šedá. Letos vládnou barvy a semiši navíc ohromně sluší.

Pastel – Buďte sladké!

O tom, že pastelové barvy jsou letos na jaře in, jste už pravděpodobně slyšeli. Na samotném Luxurymagu jste se o tom mohli dočíst už v několika článcích. Tento trend je pro jaro 2012 opravdu nevyvratitelný, a tudíž pokud nic pastelového doma nemáte, určitě si to pořiďte. Co třeba takové semišové lodičky či platformy v jemně růžové, modré či zelenkavé?

Neon – Buďte vidět!

Pokud chcete, aby vaše boty (a tím pádem i Vy) byly k nepřehlédnutí, pořiďte si semišky v nádherných neonových a zářivých barvách. Procházení se v nich musí dodat pozitivní energii nejen vám, ale i vašemu okolí. No, řekněte, kdo by se neotočil za zářivě tyrkysovými, korálovými či ostře žlutými lodičkami? Nejvíce samozřejmě takové boty vyniknou, pokud budou v kontrastu s oblečením, ale nezůstávejte jen u kombinace s bílou či černou. Naopak, jděte do bláznivých, ale přesto skvěle vypadajících kombinací, jako je například královsky modrá a fuchsiová či tyrkysová se sytě oranžovou.

Multicolor – Buďte proti šedi!

A zde přichází můj letošní favorit mezi botami! Boty „multikolorní“, nebo-li boty, které se pyšní hned několika barvami! Snad každá milovnice krásných bot si při pohledu na takové skvosty neodpustí pár obdivuhodných „ách“, po kterých následuje zapsání další položky na vlastní seznam must-haves pro tuto sezónu.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu