Rozmanitá kolekce jaro 2012 značky s.Oliver

Rozmanitá kolekce jaro 2012 značky s.Oliver

14. března 2012, s.Oliver, s.Oliver oblečení, s.Oliver jaro 2012, s.Oliver kolekce 2012

Sponzorované odkazy

Ještě jsme nestihli svléci zimní kabáty a obchody se již plní novým trendy oblečením a doplňky na sezónu jaro/léto 2012. Také německá značka s.Oliver přináší nové kolekce svých produktových řad – mladistvé a spontánní módy QS by s.Oliver, sportovně elegantní řady s.Oliver Casual a elegantní business módy s.Oliver Selection. Samozřejmostí jsou vhodné módní doplňky řady s.Oliver Accessories, kterými dovedete každý jarní i letní outfit k dokonalosti. Letošní svěží kolekce přinášejí hru s pestrými barvami, „country look“, „retro styl“, romantismus, ale i přirozenou ženskost, smyslnost a eleganci. Z rozmanité nabídky si jistě vyberete to pravé pro svěží jarní i parné letní dny. V prodejnách s.Oliver jsou nové kolekce pro jaro/léto 2012 včetně doplňků postupně k dostání již od února.

Řada QS by s.Oliver přináší témata inspirovaná přírodou i retrem

Dámské kolekce produktové řady QS by s.Oliver přinášejí témata inspirovaná přírodou a tradicí, 70. léty nebo ethno kulturami. Romantický „country look“ s rustikálními prvky se vyznačuje přírodním stylem s hrubšími strukturami a pohyblivými prvky. Objevují se žerzejové modely různého druhu, nechybí však ani bavlna, šifon, dutá textilní vlákna či džínovina. Mezi vzory zavládnou proužky, puntíky i květinové motivy, smysl pro detail podpoří krajky a knoflíky. V kurzu zůstává vrstvení, vzdušnost a pohodlí a návrat zažívají kalhoty s laclem.

Styl filmových hvězd ze 70. let přichází na přelomu března a dubna a charakterizují ho pestré barvy, střihy zvýrazňující pas, vzory se silnými pruhy či zvonové střihy. Ústředním materiálem je bavlna, len a hedvábí, těšit se můžeme na slabé pleteniny volných střihů i různorodé denimové modely. Objeví se dlouhé volné šaty, zvonové kalhoty, propínací a zavinovací sukně i minisukně. Důraz je kladen na barevnost, velké vzory, krajkové aplikace, potisky i technologii patchwork.

Mix kultur z Afriky, Asie a Jižní Ameriky, který zavládne především v květnové a červnové kolekci, vnáší do sortimentu módy s.Oliver exotické potisky na tričkách i šatech, kapsové nebo jezdecké kalhoty, sepraný vzhled oblečení anebo lehké topy, košile, blůzy a tuniky, které oceníte především v horkých dnech. Řada QS by s.Oliver pro letošní jaro a léto dámám nabízí pestré barvy, lehké vzdušné látky doplněné krajkou a háčkovanými detaily, vzorované šátky nebo šněrovací boty, které lze snadno zkombinovat s ostatním oblečením a vytvořit tak neodolatelný a pohodlný outfit.

Dámská řada s.Oliver Casual s pohodlnou neformální módou rozkvetla

Sportovně elegantní móda řady s.Oliver Casual byla inspirována švédským létem 70. let plných květin, kočovným způsobem života, studentským vzhledem i westernem a country. Mísí se zde řada různých materiálů, barev i stylů. Převládají jasné zářivé barvy, doplněné všemi odstíny zelené, dále je použita růžová, modrá, meruňkově oranžová či měděná. Miliony květů, pruhy, zvířata, ovoce i čísla a geometrické tvary dominují potiskům na tričkách, šatech i šátcích. Kombinace materiálů byla zvolena tak, aby všechny modely byly pohodlné, vzdušné a zároveň elegantní. Dominantními proto jsou bavlna, len, kožené prvky a dívčí látky jako viskóza a hedvábí.

Vracejí se džínové „zvonáče“ a barvená džínovina. V řadě s.Oliver Casual můžete vybírat z elegantních jednobarevných šatů a sukní i letních modelů s potiskem v dlouhé nebo zkrácené délce, v nabídce jsou také džínové šortky a sukně s laclem i bez, lehké letní svetříky, elegantní blůzy s přírodními potisky, tkaničkami i krajkami a k nim kontrastující kostkované a denimové košile, sportovní saka s ohrnutými rukávy, trenčkoty a parky nebo barevné kalhoty úzkých střihů různých délek. Nebojte se kontrastních materiálů a barev, kombinujte a přivítejte jaro i léto dokonalým stylem.

Elegantní řada s.Oliver Selection postupně představí 5 různých témat

V kolekcích řady s.Oliver Selection pro období jaro/léto 2012 se mísí elegance s hravostí. Prolínají se zde 4 různá témata. Barevná exotika a městský styl, první motiv otevírající sezonu jaro/léto 2012, se vyznačuje potisky s motivy květin a listů i elegantní grafiky, detaily v barvách a lehkostí. Vzdušné hedvábné a žerzejové oděvy či efekty batikování dodají na výjimečnosti. Přírodní styl „Garden Chic“ nabízí módní kousky vhodné na zahradní party i procházku městem – květinové vzory, krajka nebo volánky zdobí dlouhé letní šaty, sukně i blůzy. Romantický vzhled dodají háčkované detaily na svetrech i úpletové svetry a kardigany volných střihů. Téma „Grand Tour“ se opírá o severoamerický styl a kombinuje kožené prvky s nápaditými potisky a ethno stylem. Tato vlna přináší oblečení v zemitých odstínech béžové, oranžové a korálové. O detail se postarají lněné pásky, záplaty či aplikace z krajky nebo kůže. Ve stylu přírodní elegance se promítá tělová a béžová barva spolu s lososovou, nechybí černo-bílý kontrast ani metalické a plisé efekty. Poslední styl Dolce Vita je ryze italskou záležitostí a kombinuje čistý sportovní styl se smyslnou ženskostí i mužností dohromady. Puntíky, pruhy a květinové vzory na bílém podkladu jsou vidět na šatech, sukních a topech. Klasickou bílou, červenou, námořnickou modrou a zelenou lze zkombinovat se svěžími letními barvami jako indigo, azurová a růžová.

„Chic“ doplňky pro „chic“ outfit

Řada s.Oliver Accessories se nese v duchu moderního sportovního stylu, přirozenosti a ženskosti. Použity byly materiálové mixy a nápadité detaily, pastelové jarní i svěží letní barvy. V návaznosti na styly použité v jednotlivých kolekcích nemohou chybět ani potisky, od puntíků, přes květiny až po zvířecí motivy. Setkáme se s klasickým svěžím stylem, který zároveň podtrhuje ženskou smyslnost a svůdnost. U tašek a aktovek větších i menších rozměrů, jejichž společným rysem je „čistota“, převládají odstíny šedé a béžové, doplněné jsou prošíváním a kovovými sponami. Tenké, často i dvojité pásky s výraznými přezkami i šátky s puntíky, veselými nebo elegantními vzory oživí každý jarní model. Dalším tématem doplňků jsou filmy z 50. let, kde se prolíná ženskost s dívčí hravostí. Kabelky s kapsami tvořené z různých materiálů lehce doplní letní romantický model, ten lze oživit kytičkovaným šátkem či slaměným kloboukem s krajkovou stuhou. V popředí barev je hnědá, odstíny růžové i modré. Řada doplňků inspirovaných orientem obsahuje tkané pásky i pásky z rustikální kůže, malé kabelky přes rameno a velké záplatované šátky, u kterých převládají zemité odstíny a barvy orientu jako oranžová, ohnivá červená nebo zelená.

Prodejny s.Oliver napříč celou Českou republikou

Prodejny s.Oliver najdete ve většině velkých měst a to ponejvíce v nákupních centrech. A nejsou to pouze naše největší města Praha, Brno a Ostrava, ale také Olomouc, Plzeň, Zlín či Hradec Králové. Seznam jednotlivých poboček s.Oliver najdete třeba na www.mapaobchodu.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu