Objevte kouzlo Cambridge tašek

Objevte kouzlo Cambridge tašek

22. března 2012, cambridge tašky, cambridge satchels, vintage

Sponzorované odkazy

Máte rádi britský styl oblékání a chcete si do šatníku pořídit něco nového, co vám bude s ostatním oblečením ladit? Jestliže jste na tuto otázku odpověděli kladně, mám tu pro vás sázku na jistotu.

Určitě jste si v poslední době všimli velkých vintage tašek, kterými se na svých stránkách chlubili téměř všichni bloggeři, ať už na těch českých nebo světových. Cambridge satchels jsou nyní nejen trendy, v jejich prospěch ale mluví i to, že jsou funkční, což se o některých trendech říct nedá. Jsou navíc maximálně nadčasové a unisexové, proto se vám v šatníku rozhodně neztratí.

Zalíbily se vám také a chcete si alespoň jednu pořídit? Můžete jít přímo ke zdroji a koupit si ji na stránkách Cambridge Satchel Company (www.cambridgesatchel.co.uk), kde vám ji ručně udělají v různých velikostech a provedeních v přepočtu asi za 3000 korun. Objednat si je můžete v jakékoliv barvě, základních, metalických i zářivých.

Jestliže zrovna netrváte na tom, aby byla taška originální, a klidně si koupíte napodobeninu, mám pro vás dobrou zprávu. Nemusíte dlouho hledat, najdete ji téměř v každém obchodě, sama značka navíc spolupracuje třeba s Asos.com nebo Romwe.com, kde ji můžete pořídit i levněji.

Pokud hledáte nadčasový kousek, samozřejmě sáhněte po barvách jako je černá, hnědá nebo vínová, které můžete nosit za dva roky stejně jako dnes. Jestli vám na barvě nezáleží, pořiďte si tašku v barvách, které jsou letos přímo must-have jara a léta – neony. Na stránkách CSC jsou k dostání svítivě růžové, zelené, oranžové a žluté odstíny.

Podle spoluzakladatelky firmy Julie Deane (která založila společnost se svou matkou), byla firma příjemně překvapena, že se tašky staly trendem i mezi „normálními“ lidmi všech věkových kategorií, mysleli totiž, že budou oblíbené především u školáků, kterým byly v minulosti i určené. Inspirací k návrhu jí byla knížka o Harry Potterovi, kterou četla dětem, obdobu navržené tašky totiž nosili Harry i Hermiona, a z části také to, že podobné nosili školáci v době, kdy vyrůstala.

zdroj: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu