Trendy potiskem mohou být i hvězdy!

Trendy potiskem mohou být i hvězdy!

24. března 2012, šaty, jaro 2012, trendy potisk, potisk hvězdy, trička, tílka, propínací svetříky, barevné kalhoty, legíny, šperky ve tvaru hvězd, kabelky, batohy

Sponzorované odkazy

Hvězda jako taková může být symbolem mnoha věcí. Například ji můžeme brát jako něco ohromného a zářivého nebo něco slavného, romantického i drsnějšího. Hvězda je také symbolem kvality, kdy se dětem ve škole dává jednička s hvězdičkou nebo je tak označována kvalita hotelů. Ať bereme hvězdu jakkoli, jedno je jasné. Je skvělým potiskem na módním oblečení a doplňky. A tuto sezónu jsou v kurzu především znaky, ať už to jsou kolečka, srdíčka, zvířátka nebo hvězdy.

Jestliže nejste oblíbenkyněmi hvězd a hvězdiček, jen tak si nevšimnete, co dokážou na obyčejných tričkách, košilích, tílkách či svetřících, vykouzlit za krásu. Každý potisk na našem oblečení zaujme pozornost. Můžete mít tílko s mnoha hvězdami, které připomíná hvězdnou oblohu nebo vojenskou uniformu.

Tuto sezónu jsou velmi v módě kalhoty a legíny, které jsou barevné a doplněné o nějaké ty vzory. Tímto vzorem může být například hvězda. Na kalhotách a legínách mi hvězdný potisk nepřipomíná ani hvězdnou oblohu ani vojenství, ale spíše rock a punk. Pokud tedy budete chtít zkusit tak trochu rockovější vzhled, který je mimochodem velmi sexy, pořiďte si kalhoty či legínypotiskem hvězd.

Velice krásné jsou také šaty, které jsou potisknuty hvězdami. Tyto šaty připomínají spíše dívčí styl. Jsou velice roztomilé a na člověka působí pozitivně. Šaty na jaro 2012 určitě využijete, a proto vám radím, abyste skočili do obchodů a nějaké krásné si vybrali.

Jestliže chcete nosit oblečení s potiskem hvězdy, musíte vlastnit i skvělé doplňky, které jsou zkrášleny stejně. A nemusíte se bát, že byste měli se sháněním takovýchto doplňků problém. Doplňky, které mají hvězdný potisk, se shánějí mnohem lépe než oblečení. Především jsou to kabelky a batohy, které jsou tím nejhlavnějším doplňkem. Můžete vybírat z malých, velkých i z psaníček, které se vám budou perfektně hodit na jakékoli společenské akce, jelikož potisk hvězdy působí velmi slavnostně. Dále jsou tu šátky, které letos na jaře maximálně využijete, pásky, brýle, ale i boty mohou mít potisk hvězdy!

K tomuto všemu byste měli mít i šperky s hvězdami nebo rovnou ve tvaru hvězd. Dávejte ale pozor na to, abyste to s těmi hvězdami moc nepřehnali! Pokud si ale vezmete jen tričko s potiskem hvězdy, určitě se vám k němu budou na uších vyjímat hvězdičkové náušnice. Znak hvězdy se pro šperky skvěle hodí a určitě neprohloupíte, když si nějaký takový šperk koupíte, protože ho využijete při všech příležitost, ať jsou formální či nikoliv.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, šperky a hodinky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu