Kostkované či barevné? / Pánské trendy blazery jaro 2012

Kostkované či barevné? / Pánské trendy blazery jaro 2012

25. března 2012, sako, pánský blazer, pánský blejzr, pánská saka, pánské trendy, kostky, proužky, barvy jaro 2012, jaro 2012, trendy

Sponzorované odkazy

Při pohledu na nejnovější trendy pro sezónu jaro/léto 2012 je vám asi jasné, že bez skvěle padnoucího blejzru se letos neobejdete, ať už jste žena, či muž. O dámských blejzrech už tu řeč byla, takže se dnes zaměříme na ty pánské. Jaké jsou hlavní trendy sezóny jaro/léto 2012?

Trend č. 1: Jarní pestrost

Zatímco u žen jsou v kurzu spíše jemné pastelové barvy, u mužů letí ty výraznější. Největším letošním hitem v oblasti pánských trendů je bezpochyby barva modrá, a to především v odstínech královské a námořnické modři. Nosí se na všem, blejzry nevyjímaje, a pravdou je, že na nich vypadá obzvlášť skvěle. Dále jsou v kurzu výrazné odstíny oranžové, zelené, žluté, a dokonce i růžové či vínové. Ptáte se, jak taková saka nosit? Odpověď je jednoduchá! Letos je v kurzu monochronní look, takže se můžete do jedné barvy obléct od hlavy až k patě a můžete si být jistý, že váš vzhled bude podle nejnovějších trendů.

Trend č. 2: Kostka

Dalším trendem v oblasti pánských blejzrů a obleků vůbec jsou kostky. Šachovnicový vzhled předvedly ve svých přehlídkách značky jako Gucci nebo Alexander McQueen, což je v podstatě důkazem, o jak podstatný trend se jedná. I v tomto případě můžete zvolit monochronní look, nebo kostky zkombinovat s jednobarevnými a jednoduchými tričky a kalhotami.

Trend č. 3: Proužky

Po kostkách jsou dalším trendy vzorem proužky. Na blejzrech vypadají dobře jak proužky nenápadné a tenké, tak i ty široké a výrazné a s oběma těmito variantami také letos zabodujete.

Trend č. 4: Bílá a neutrální tóny

Pravdou je, že všechny předchozí trendy jsou trochu extravagantní a výrazné, což rozhodně není to pravé ořechové pro každého. Pokud tedy raději volíte nenápadnější, avšak stále stylový a trendy look, oblékněte se do blejzru v barvě bílé, nebo neutrálních tónech jako jsou béžová či šedá. Kombinování ostatního oblečení s těmito odstíny není nic složitého a vy tak získáte nadčasový a elegantní vzhled!

Zdroje: www.zara.com, www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu